USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK yeni teknik ekiple yükselişe geçti

Gaziantep FK, Teknik Direktör Marius Şumudica'nın takımın başına geçmesinden sonra son 3 maçta iki galibiyet alarak yükselişe geçti.

Gaziantep FK yeni teknik ekiple yükselişe geçti
30-09-2023 11:37
30-09-2023 11:41
GAZİANTEP
Google News
Başarılı çalıştırıcı göreve geldiği günden bu yana takımın oyun kurgusunu baştan yaratarak takımın havasını değiştirdi. 
Gaziantep FK, 7. Hafta mücadelesinde Samsunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Gaziantep FK'nın gollerini 3. dakikada Deniz Draguş ve 17. dakikada Jevtovic kaydetti. Galibiyette en fazla pay ise Teknik Direktör Marius Şumudica'nın oldu. Başarılı çalıştırıcı göreve başladığı günden itibaren takımda yaptığı değişiklikler ile galibiyetin mimarı oldu. Galibiyet sonrası konuşan Şumudica, “Bugün çok iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Rakibe pozisyon vermedik. Sadece penaltıdan gol yedik. 5-4-1 sisteminde oynadık. Samsunspor’u kapatmak için sistem değişikliğine gittik. Buraya kadar gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Benim için en önemli an rakibin bizi alkışlamasıydı. Kariyerimin önemli anlarından biriydi. Rakip sizi takdir ediyorsa iyi bir şeyler yapıyoruz demektir. Samsunspor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Umarım ligde kalırlar.” diye konuştu.
Aynı zamanda Gaziantep FK'da kulübede Teknik Heyet ve oyunculara eşlik eden Futbol Şube sorumlusu Mustafa Kara'nın da oyuncular ve teknik direktör ile kurduğu iyi ilişkiler dikkatlerden kaçmadı. Futbol takımının her anından yanında olan Kara, galibiyetin mimarlarından oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?