USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK, Sivasspor’dan Max Gradel’i transfer etti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, son olarak Sivasspor’da forma giyen Fildişi Sahilli yıldız Max Gradel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK, Sivasspor’dan Max Gradel’i transfer etti
25-07-2023 15:18
25-07-2023 15:20
GAZİANTEP
Google News

Kulüpten yapılan açıklamada, “Fildişi Sahili Milli Takımı’nın efsane isimlerinden olan Max Gradel’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.” denildi.

30 Kasım 1987 yılında Fildişi Sahili’nde dünyaya gelen Gradel, futbola Leicester kulübü alt yapısında başladı. Hücum hattının hemen hemen her bölgesinde forma giyen yıldız futbolcu, hızı ve golcü kimliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Kariyerinde Bournemouth, Leeds United, Saint-Étienne ve Toulouse formaları giyen Gradel, son üç sezondur ise ülkemizde Sivasspor forması giydi. Kariyerinde tam 526 resmi müsabakaya çıkan Max Gradel, 127 gol atıp 87 kez de asist yaparak kalitesini her gittiği takımda göstermeyi başardı. Fildişi Sahili Milli Takımında da tam 104 kez forma giyen yıldız futbolcu, ülkesinin sembol futbolcularından biri olarak gösteriliyor.

Gaziantep FK, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, daha önce de Kayserispor’dan Hasan Hüseyin Acar, Antalyaspor’dan Amilton Minervino da Silva ve Giresunspor’dan Muhammet Reis’i renklerine bağlamıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?