USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK oyuncusu Dragus, Beşiktaş maçından puanla döneceklerine inanıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nin Rumen oyuncusu Denis Dragus, 10. haftada Beşiktaş ile 30 Ekim Pazartesi günü yapacakları maçta puan almak istediklerini söyledi.

Gaziantep FK oyuncusu Dragus, Beşiktaş maçından puanla döneceklerine inanıyor
27-10-2023 12:47
27-10-2023 12:51
GAZİANTEP
Google News

Rumen santrfor Denis Dragus, kulüp tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gaziantep FK'de olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Geldiğim günden itibaren burada çok mutluyum. Taraftar, yönetim, çalışanlar, herkes kendi evindeymişim gibi hissettirdi, öyle karşıladılar beni. O yüzden burada olduğum için çok mutluyum." diye konuştu.

Dragus, deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maça ilişkin, "Herkesin bildiği gibi zor bir maç olacak ama oraya gidip elimiz boş dönmek istemiyoruz, kesinlikle puanla dönmek istiyoruz." dedi.

Teknik direktör Marius Sumudica ile çalışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Dragus, şunları kaydetti:

"Sumudica takım ruhunu ortaya çıkardı, birleştirici bir güç oldu. Teknik direktörümüz, beni de buraya getirdiği için mutluyum ve geri ödemem gereken bazı şeyler var, onları da verebilirsem çok mutlu olurum. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum, sezon sonu ne olur bilemem. Gol hedefiyle ilgili de atabildiğim kadar atmak, yapabildiğim kadar asist yapmak, sezon sonuna kadar takıma katkı sağlamak istiyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?