USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyaspor maç doğru

5 maçlık yenilmezlik serisi Beşiktaş karşısında son bulan Gaziantep FK, Süper Lig'in 22. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. İç sahada namağlup olan Gaziantep, evinde kazanıp serisini sürdürmeyi amaçlıyor. 11 maçtır kazanamayan ve ligin dibine demir atan Malatya temsilcisinin ise kazanmaktan başka çaresi yok. 

Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyaspor maç doğru
18-01-2022 16:03
18-01-2022 16:08
Google News

Gaziantep FK, Süper Lig 'in 22. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. 5 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında sona eren Gaziantep, evinde kazanıp yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor. İç sahada namağlup olan Erol Bulut'un ekibi, 31 puanla 9. sırada yer alıyor. 11 maçtır kazanamayan ve 15 puanla ligin dibine demir atan Marius Sumudica yönetimindeki Malatyaspor zorlu deplasmanda kazanıp kötü gidişata sonlandırmayı ve nefes almayı amaçlıyor.

Ev sahibinde Figueiredo, Mendyl, Olkowski ve Oğuz’un sakatlıkları var. Konuk takımda Adem Büyük cezalı, Tetteh, Ndong ve Haddadi ise Afrika Kupası’nda.

Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyaspor maçı 

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyaspor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Bugün saat 17.00'de başlayacak  90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler:

Gaziantep FK: Günay, Doğan, Ertuğrul, Papy, Caulker, Halil İbrahim, Maxim, Merkel, Recep, Sagal, Muhammet

ÖK Yeni Malatyaspor: Ertaç, Semih, Wallace, Sadık, Hafez, Mallan, Aabid, Jospin, Kenan, Chouiar, Dicko

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?