USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ekrem İmamoğlu; “Kilis Vakfını ve Yaşar Aktürk’ü takdir ediyorum.”

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk ve beraberindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu; “Kilis Vakfını ve Yaşar Aktürk’ü takdir ediyorum.”
13-10-2021 23:19
13-10-2021 23:30
KİLİS
Google News
Emirgan Korusundaki Beyaz Köşkte gerçekleşen görüşmeye Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, CHP Kilis İl Başkanı Mehmet Akif Perker, İşadamı Bora Pehlivanlar, Kilis Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter İhsan Bıyıkbeyi, Denetleme Kurulu Başkanı Av. Fatih Volkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Yerlioğlu ve Ali Alcellat, Kilis Vakfı Yöneticileri Selim Daniş ve Mustafa Volkan ile Kilis Vakfı Yurt Müdürü Adem Canözer katıldı. 
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede İmamoğlu,”Kilis Vakfı’nı çok uzun zamandır biliyorum ve çalışmalarını takdir ediyorum. Ayrıca Kilislilerin bu birlik ve beraberliği bizleri son derece mutlu ediyor bu nedenle Sayın Yaşar Aktürk’e teşekkür ederim” dedi. 
Ayrıca İmamoğlu, CHP İl Başkanı Perker’in Kilis davetini kabul etti ve “en kısa zamanda Kilis’e gideceğim ancak Yaşar Bey ve yönetimini de bana eşlik etmeye davet ediyorum” dedi. 
İmamoğlu ayrıca Kilis Vakfı Yurt Müdürü Adem Canözer’in davetini kabul etti ve “ilk fırsatta yurtta öğrencilerle çay içmeye geleceğim” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?