USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Büyükşehir’den Okullara Spor Malzemesi Desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından spor altyapısını güçlendirmek için okullara yönelik spor malzemesi dağıtımları sürdürülüyor. Öğrencilere spor yaparken kullanabilecekleri malzemeler dağıtılıyor.

Gaziantep Büyükşehir’den Okullara Spor Malzemesi Desteği
02-11-2023 16:28
02-11-2023 16:31
GAZİANTEP
Google News

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi’nde yapılan programda öğrenciler için 600 eşofman, tişört, sweatshirt dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen programda ayrıca öğrencilerin gösterilerine de yer verildi.

Programa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 ŞAHİN: ARTIK ZAMAN UZMANLAŞMA ZAMANI

 Dağıtım töreninde konuşan Başkan Fatma Şahin, sporun gençler için erdem, fazilet ve güzel ahlakı oluşturduğunu belirterek şunları söyledi:

 “Eğitim şehri Gaziantep dedik. Tek başına fizik, kimya değil. Daha anne kucağında çocuğun fiziksel gelişimi başlıyor. Yetenekleri kümeleştirmek, taramalar yapmak ve bunu sürdürülebilir kılmak gerekiyor. Doğru hedefleme ve odakla beraber tesisleşmeyi tamamlarsak başarı geliyor. Artık zaman uzmanlaşma zamanı. Gençlerin bütün enerjisine güveniyorum. Yapılan bu işin sonunda binlerce madalya bu okula geliyor. Bunu kazanan öğrencilerimizin özgüvenidir. Ne iş yaparsak yapalım bu coğrafyanın çocukları en iyisini olmak zorundadır. Bunu yapacak ilgimiz, bilgimiz, irfanımız, imanımız var. İlk yüzyılı tamamladık. Bizler gelip geçiyoruz ikinci yüzyılı gençlerimiz inşa edecek. Bu yeni yüzyıl spor yüzyılı, sporcunun, gençlerin, barışın, sevginin yüzyılı olacak.”

 İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ise yaptıkları konuşmalarda sporun önemine vurgu yaptı, Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleşme ve malzeme yardımlarına değinerek teşekkür etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?