USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bizi Konuşturmadılar! Yargısız İnfaz Yaptılar...

Son bir haftadır Show TV’de yayınlanan vazgeçme programının sunucusu ve yapımcısı Didem Arslan Yılmaz’ın gündeme getirdiği “ Dilek ve Bahattin Albayrak cinsel istismar, tecavüz iddiaları üzerine Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Gülpınar köyünün muhtarı Cuma Seçkin, mağdurlardan Ferdi Avcı, köy sakinleri Dilek ve Bahattin’in iftira attığının ve bu asılsız iddiaların tümünün yalan olduğunu söylediler.

Bizi Konuşturmadılar! Yargısız İnfaz Yaptılar...
26-09-2021 19:57
26-09-2021 20:44
GAZİANTEP
Google News

Bizi Yayına Bağlamadılar

600 kişinin yaşadığı Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Gülpınar köyünün muhtarı Cuma Seçkin, 17 Nisan 2021 tarihinde Dilek ve Bahattin’in iddiaları üzerine 22 kişinin göz altına alındığı ve ifadelerde yer alan Bahattin ve Dilek’in tecavüz, cinsel istismar suçlamalarını kabul etmediklerini vurguladı. Seçkin “Sekiz yıldan bu yana Gülpınar köyünün muhtarlığını yaptığını belirtirken, "Bahattin adlı şahıs Dilak Albayrak ile dördüncü evliliğini yaptı.15 yaşındaki baldızına cinsel istismarda bulunurken yakalandı. Bahattin bizim köyümüzün dışında olan bir bağ evi satın aldı. Dilek’in evi de bu bağ evi yakınında  bulunmakta. Dilek'in babası bir fabrikada çalışan gariban bir işci. Dürüst bir insandır, bu olayı duyar duymaz. Bahattin'in uyuşturucu ve cinsel istismar yaptığını öğrendi. Bunun üzerine jandarma olaya el koydu. Biz bu programa bağlanmak ve derdimizi anlatmak için defalarca telefonla canlı yayına bağlanmak istedik. Ama sayın sunucu ve tarafsız yayın yaptığını iddia eden Didem Arslan Yılmaz bize cevap hakkı vermediği gibi adeta haksızca infaz edilmemize sebep oldu“ dedi.

"Böyle bir insana nasıl inanıyorlar"

Olayın gerçekliğini araştımadan yayına çıkartılmasının Gülpınar’da yaşayan insanların vebaline girmek olduğunu söyleyen Cuma Şahan “ Biz köy halkı olarak Bahattin ve Didem Albayrak için suç duyurusunda bulunduk. Bu olayla ilgili hiç kimse göz altına alınmadı. Sayın Gaziantep valisi Davut Gül bir açıklama yapmıştır. Bahattin Albayrak’ın evinde uyuşturucu, tabanca ve cinsel sapkınlıklarla ilgili aletlar, ilaçlar bulunmuş böyle bir insana nasıl inanıyorlar" diye konuştu.

Gülpınar köyü sakinlerinden ve Gaziantep’te bir fabrikada çalışan Cuma Akraz, Bahattin Albayrak’ın Kilis doğumlu olduğunu ve bu kişinin köyü zan altında bıraktığını ve iddiaların yalan olduğunu söyledi. Cuma Akraz Show Tv gibi güçlü bir televizyonun Dilek ve Bahattin olayını gündeme getirerek büyük sıkıntı yarattığını belirterek. "Köydeki kızlarımız, ailelerimizin, çocuklarımızın tümünü cinsel istismarcı ve tecavüzcü göstermelerini kınıyoruz" dedi.  

"İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı"  

22 kişi ile birlikte göz altına alınan ve daha sonra denetimli serbestlikle bırakılan Ferdi Avcı, kendisinin jandarma tarafından göz altına alındığını ve Bahattin ile Dilek Albayrak’ın kendisine iftira attığını vurguladı. Avcı, "Bu iki şahısla bırakın bir arada olmayı, tek kelime bile etmedim. Bu olay yüzünden psikolojim bozuldu ve köy halkının yüzüne bakamıyorum. Her gün denetimli serbestlik yüzünden yedi kilometre yürüyerek imza atıyorum. İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?