USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Anatolian Otel'de korkulan oldu

Gaziantep'in gündemine oturan Anatolian Otel'de beklenen oldu. Önceki akşam yağmacılar tarafından talan edilen otelin duvarlarından kopan büyük taş parçaları cadde ve iş merkezinin üzerine düştü.

Anatolian Otel'de korkulan oldu
17-11-2021 10:20
17-11-2021 10:25
Google News
Şahin,Yıkım Kararı çıktı demişti.
Yaklaşık 5 yıldan buyana atıl durumda duran ve şehrin göbeğinde tehlike oluşturan 5 yıldızlı Anatolian otelde çökmeler başladı. Konu ile ilgili olarak bir süre önce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, otel için yıkım kararının çıktığını söylemiş ancak buna rağmen bir gelişme yaşanmadı.
Gece oluşan yıkım facianın önüne gçti
Dün gece geç saatler korkulan oldu ve otelin duvarlarından kopan koca taş parçaları otelin hemen yanında bulunan Gümüşburun İş Merkezine düştü. Olayın geç saatlerde yaşanması facianın da önüne geçti. İş merkezi güvenliği dökülen taşları uzun bir süre temizlemeye çalışırken, olay yerine polis ekipleri de intikal etti. 
Her an bir facia yaşanabilir.
Gaziantep Anatolian otelinin alt zeminindeki ve bölgenin en büyük jeolojik mühendisleri tarafından tespit edilen su yatağı olduğu ve bu nedenle otelin altının sürekli su almasından dolayı zeminin yumuşak duruma düşmesi halinde yıkılma riskinin yüksek olduğu ifade edildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?