USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulunda mesleki gelişim programı başarıyla tamamlandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu, Aralık 2023'te başlatılan Mesleki Gelişim programının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Programın çıktıları, yüksekokulun tüm akademik personeli ile paylaşıldı.

GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulunda mesleki gelişim programı başarıyla tamamlandı
21-02-2024 17:54
21-02-2024 17:57
GAZİANTEP
Google News

Söz konusu Mesleki Gelişim faaliyetinin teması olan 'yansıtma/reflection' ile ait olarak öğretimde farklılaşma, etkin sorgulama ve kolaylaştırma, sınıf yönetimi ve öğrenci davranışları, geri bildirim ve değerlendirme başlıkları arasından YDYO öğretim görevlilerinin kendilerini en rahat ifade edeceklerini hissettikleri bir başlığı seçmeleri istendi.
YDYO akademik personeli dönem boyunca kendi gözlem ve değerlendirmelerini biriktirdi ve bu sayede mesleklerine ve performanslarına farklı bir pencereden baktı, kendi öz değerlendirmelerini yaptı. Daha sonra YDYO akademik personeli ilgili konudaki deneyim ve neticelendiremeyle Yabancı Diller Yüksekokulunda dört farklı salonda bir araya gelerek paylaştı.
GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Emrah Cinkara programın başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu, 21. yüzyılın donanımlı, aydın gençlerini yetiştirebilmek için ihtiyaç duyulan dönüşümün bir parçası olduğunun bilincinde, üzerine düşeni layıkıyla yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?