USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAÜN öğrencilerinden adliye ziyareti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş’ın koordinesinde Gaziantep Adalet Sarayına giderek duruşma seyrine katıldılar.

GAÜN öğrencilerinden adliye ziyareti
29-03-2024 12:08
29-03-2024 12:11
GAZİANTEP
Google News

Adalet Programı öğrencilerinin derste öğrendiği konuları daha iyi pekişmesi için adliyede duruşma seyrine katıldıklarını ifade eden GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ali Altunbaş, “Öğrencilerimizle Ağır Ceza Mahkemelerindeki kasten öldürme, yağma, dolandırıcılık, cinsel istismar gibi çeşitli davaların olduğu duruşmalara katıldık. Öğrencilerimiz burada görev yapan hakim, savcı, avukat, katip ve mübaşir gibi mahkemelerde görev yapan kişileri izleyerek öğrendikleri konuları pekiştirdiği gibi mezuniyetten sonra görev yapacakları kurumu da görerek bilgi sahibi oldular” dedi.
Okulda verilen eğitimlerin uygulamada karşılığının görülmesi amacıyla teknik gezi ve ziyaretlere önem verdiklerini ifade eden GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin, “Öğrencilerin eğitim seviyesinin arttırılması ve gelecekte çalışacakları kurumu bilmeleri bu ziyaretleri zaruri kılmakta. Bu nedenle meslek yüksekokulu olarak diğer kurumlarla iş birliği halinde mümkün oldukça bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?