USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaraylıları baklavaya doyuran Antepli

Cuma günü oynanan Gaziantep FK Galatasaray süper lig müsabakası öncesi ve sonrası Galatasaray kafilesine baklava ikramımda bulunan Yüzügüleç Baklava sahibi Mehmet Yüzügüleç, gerek baklavanın lezzetinden gereksede misafirperverlik yönünden tam not aldı.

Galatasaraylıları baklavaya doyuran Antepli
31-01-2021 17:31
Google News

Yedi yıl önce kurulan ve Gaziantep 2. Organize Sanati Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yüzügüleç baklavaları sahibi Mehmet Yüzügüleç, baklava, kadayıf, künefe ve Katmer üretimimde iddialı olduklarını söyledi.

Yüzügüleç, Süper lig müsabakası için Gaziantep’e gelen bütün takımların Yüzügüleç Baklavalarının üretim merkezine uğramadan gitmediklerini kaydederek, en son Galatasaray Futbol takımı futbolcuları ve teknik Heyeti ile yönetimine ikram edilen Baklavaların çok beğenildiğini söyledi.



Gerek sipariş gereksede ikram olmak üzere Galatasaray kafilesine kilolarca baklava verdiğini belirten Mehmet Yüzügüleç,  “ Kim gelirse gelsin Gaziantep’ten baklavaya doyup gitmeli”dedi.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’a da baklava ikram eden Mehmet Yüzügüleç, esprili bir dille kilo alırım korkusuyla Arda Turan’ın ikramı kabul etmediğini kaydetti.


 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?