USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | GS Sivas maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor'u konuk edecek. Lig'de lider durumda bulunan Sarı Kırmızılılar evinde oynayacayağı maçta puan kaybı yaşamak istemiyor. Son beş haftadır kaybetmeyen Yiğidolar ise Galatasaray maçından da puan almak istiyor. Peki Galatasar

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | GS Sivas maçı muhtemel 11'leri
07-03-2021 00:16
Google News

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor'u ağırlayacak. Beşiktaş'la aynı puanda bulunan Aslan averaj farkıyla lider konumda. Sarı Kırmızılılar rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor. Lig'de geride kalan beş maçta 3 beraberlik ve 2 galibiyet alan Yiğidolar Cimbom karşısında puan ve puanlar alarak yoluna kayıpsız devam atmenin planlarını yapıyor. Peki Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte GS Sivas maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan son bilgiler...

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Sivasspor'u konuk edecek. 7 Mart Pazar günü oynanacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlacak. Ali Şansalan'ın yöneteceği maçta yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Sarper Barış Saka üstlenecek. 

İŞTE GS SİVAS MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Donk, Ömer, Yedlin, Marcao, Onyekuru, Etobo, Emre, Arda, Fernandes, Falcao.

Sivasspor: Ali, Uğur, Robin, Camara, Ahmet, Ziya, Gradel, Hakan, Fajr, Boyd, Yatabare. 

GALATASARAY'DA SİVAS MAÇI ÖNCESİNDE 3 EKSİK VAR

Sarı Kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir ve Elabdellaoui Sivas maçı karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan geçen hafta oynanan maçta Kırmızı kart görerek takımını on kişi bırakan Mostafa Mohamed cezası sebebiyle kadroda yer almayacak. 

SİVASSPOR İSTANBUL'A 5 OYUNCU EKSİK GİTTİ

Sivassporda sakatlıkları bulunan Claudemir, Cofie, Muammer Yıldırım, Marcelo Goiano ve Rybalka sakatlıkları sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Öte Yandan Yiğidolarda kart cezalısı isim bulunmuyor.

GALATASARAY SİVASSPOR ARASINDA 35. MAÇ

Galatasaray ve Sivasspor Süper Lig tarihinde 35. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 34 karşılaşmada Beşiktaş 20 kez galip gelirken, Sivasspor rakibi karşısında 8 kez kazanabildi. Geride kalan 6 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?