USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle! | BeIN Sports GS Sivas maçı canlı skor takip

Galatasaray Sivasspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Cimbom Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kırmızı Beyazlıları evinde ağırlıyor. Lig'de liderliği Beşiktaş'a kaptıran Sarı Kırmızılılar yeniden lider olmak için puan kaybetmek istemiyor. So

Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle! | BeIN Sports GS Sivas maçı canlı skor takip
07-03-2021 21:56
Google News

BeIN Sports ekranlarından Galatasaray Sivasspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Cimbom Anadolu Temsilcisini konuk ediyor. Beşiktaş'a liderliği kaptıran Aslan yeniden lider konuma gelmek için Sivas karşısında kazxanmak istiyor. Sarı Kırmızılılar rakibini mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi yakalamak niyetinde. Süper Lig'de geride kalan beş maçta 3 beraberlik ve 2 galibiyet alan Yiğidolar Cimbom karşısında puan ve puanlar alarak yoluna kayıpsız devam atmenin planlarını yapıyor. İşte GS Sivas maçı canlı takip ve skoru...GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN!

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Sivasspor'u konuk edecek. 7 Mart Pazar günü oynanacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlacak. Ali Şansalan'ın yöneteceği maçta yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Sarper Barış Saka üstlenecek. 

İŞTE GS SİVAS MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Donk, Saracchi, Linnes, Marcao, Onyekuru, Belhanda, Taylan, Babel, Fernandes, Falcao.

Sivasspor: Ali, Uğur, Robin, Camara, Ahmet, Ziya, Gradel, Hakan, Fajr, Boyd, Yatabare. 

GALATASARAY'DA SİVAS MAÇI ÖNCESİNDE 3 EKSİK VAR

Sarı Kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir ve Elabdellaoui Sivas maçı karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan geçen hafta oynanan maçta Kırmızı kart görerek takımını on kişi bırakan Mostafa Mohamed cezası sebebiyle kadroda yer almayacak. 

SİVASSPOR İSTANBUL'A 5 OYUNCU EKSİK GİTTİ

Sivassporda sakatlıkları bulunan Claudemir, Cofie, Muammer Yıldırım, Marcelo Goiano ve Rybalka sakatlıkları sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Öte Yandan Yiğidolarda kart cezalısı isim bulunmuyor.

GALATASARAY SİVASSPOR ARASINDA 35. MAÇ

Galatasaray ve Sivasspor Süper Lig tarihinde 35. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynanan 34 karşılaşmada Beşiktaş 20 kez galip gelirken, Sivasspor rakibi karşısında 8 kez kazanabildi. Geride kalan 6 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.GALATASARAY'DA 5 FUTBOLCU KART CEZASI SINIRINDACimbom'da Ryan Babel, Younes Belhanda, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Taylan Antalyalı Sivasspor'a karşı oynanacak maçta kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Bu durumda bu futbolcular 30. haftada oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor maçında kadroda olmayacaklar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?