USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fox TV, son kararıyla herkesi şoke etti! Ego takipçilerine hüsran yaşatan gelişme

İzleyici kitlesinden yeteri kadar ilgi göremeyen ve tüm uğraşlara rağmen reytinglerde de düşük bir seviyede kalan Ego dizisinin bitirilmesi kararlaştırıldı.

Fox TV, son kararıyla herkesi şoke etti! Ego takipçilerine hüsran yaşatan gelişme
04-05-2023 14:39
Google News

Ne yaparsa yapsın hedefi tutturamadığı için erken veda etmek durumunda kalan dizi projelerine bir yenisi daha eklendi. Yayın hayatına başlayalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayan Ego dizisinin sonlandırılmasına karar verildi.

Kuruluş Osman'da kimsenin tahmin edemeyeceği veda! 1.sezondan beri ekipte yer alıyorduKuruluş Osman'da kimsenin tahmin edemeyeceği veda! 1.sezondan beri ekipte yer alıyordu

Şenol Sönmez’in yönetmenliğinde bir süredir çekimleri gerçekleştirilen Pastel Film imzalı Ego dizisinin ekran serüveninin noktalanacağı tarih netlik kazandı. Efe İrvül ve Yaşar İrvül ikilisinin yapımcılığını üstlendiği ve 5 Şubat’tan bu yana ekranlarda varlık gösteren Ego dizisi 13.bölümüyle resmen bitiyor. Alperen Duymaz’ın ‘Erhan Yıldırım’ ve Melisa Aslı Pamuk’un ise ‘Sibel Koraslan’ karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Ego dizisi 14 Mayıs tarihinde ekranlara veda edecek.

Final yapılacaktı ama son anda vazgeçildi! Yargı dizisi için son dakika değişikliği...Final yapılacaktı ama son anda vazgeçildi! Yargı dizisi için son dakika değişikliği...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?