USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FETULLAH GÜLEN BAHATTİN NAKIPOĞLU İÇİN NE DEMİŞ?

Gaziantep’te FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve Amerika’da babası Osman Nakıboğlu gibi firari olan Bahaeddin Nakıboğlu’nun twitter hesabı Ayyıldız Tim’i tarafından hacklendi

FETULLAH GÜLEN BAHATTİN NAKIPOĞLU İÇİN NE DEMİŞ?
19-09-2016 21:26
Google News


O DÜNYANIN SAYILI İŞADAMI OLACAK!






Gaziantep’te FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve Amerika’da babası Osman Nakıboğlu gibi firari olan Bahaeddin Nakıboğlu’nun twitter hesabı Ayyıldız Tim’i tarafından hacklendi.




Ayyıldız Tim’i, Nakıboğlu’nun özel mesajlarını paylaşarak,” FETÖ Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen tarafından dünyanın sayılı işadamları arasında olacağı” iddiasıyla duada bulunduğu ortaya çıktı. Bilindiği gibi Baheddin Nakıboğlu, Gezi Olayları sırasında da  devletin eylemcilerden özür dilemesi gerektiği belirten paylaşımlarda bulunmuş ve eylemcilerin internette yayın yapmaları için twitter hesabından sürekli internet giriş şifreleri yayınlanmıştı. Baheddin Nakıboğlu, hesabı kapanmadan önce twitter’da ABD Başkanı Barack Obama ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmıştı.

FETÖ/PDY Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen, Gaziantepli firari işadamı Baheddin Nakıboğlu’nun dünyanın sayılı işadamları arasında yer alacağı iddiasında bulunarak, onun için dua ettiği öğrenildi.

Bu gerçek, Twitter’da Ayyıldız Tim’i hesabının, Baheddin Nakıboğlu’na ait hesabı hacklemesi sonucu ortaya çıktı.

FİRARİ İŞADAMI SİLİKON VADİSİNDE İŞYERİ AÇMIŞ

FETÖ/PDY Terör Örgütü soruşturması kapsamında hakkında gözaltına kararı bulunan Baheddin Nakıboğlu’nun Amerika’da Silikon Vadisi’nde işyeri açtığı öğrenildi.

2014 Yılında Türkiye’den kaçarak Amerika’ya yerleşen Baheddin Nakıboğlu’nu, hakkında yakalama kararı bulunan babası Osman Nakıboğlu ile birlikte Amerika’da yaşadığı öğrenildi.

Twitter’ı etkin bir şekilde kullanan ve Gezi Olayları sırasında eylemcilere destek veren Baheddin Nakıboğlu’nun twitter hesabı geçtiğimiz günlerde Ayyıldız Tim adlı hesap tarafından hacklendi. Ayyıldız Tim’i, Baheddin Nakıboğlu’nun twitter hesabındaki tüm yazışmaları ve mesajları paylaştı.

Ayyıldız Tim’in yayınladığı özel mesajlarda özellikle Dr. Kudret isimli bir hesapla yazışmaları dikkat çekiyor.

Özel mesajında; Baheddin Nakıboğlu’nun Silikon Vadisi’nde iş hayatına atıldığı öğrenildi.

FETÖ’DAN BAHEDDİN NAKIBOĞLU İÇİN DUA SEANSI

Baheddin Nakıboğlu ile Dr. Kudret arasında yapılan mesajlaşmada, FETÖ/PDY Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen’in kendisi için dünyanın sayılı işadamları olması konusunda duada bulunduğu ortaya çıktı.

Dr. Kudret, Baheddin Nakıboğlu’na yazdığı mesajda Fetullah Gülen’in kendisi için dua ettiğini belirterek; “ SA Bahaeddin Bey, Silikon Vadisi’nde ilerde dünyanın sayılı işadamlarından olacak. Allah’ın izniyle dedi. Tarih atıp torunlarına söyleyeceğin en güzel cümle olur inşallah. “ Bu duayı ederken Vedat Koçer, Osman Özsoy ve Hekim Arkadaş’ın şahit olduğunu belirtti.

’"

FETÖ’NÜN ÖZEL KOLEKSİYONU VAR

Bahaeddin Nakıboğlu’nun Dr. Kudret ile sık sık mesajlaştığı görüldü. Baheddin Nakıboğlu, yazdığı bir mesajda; Dr. Kudret’in ne zaman Türkiye’ye geleceğini kendisinde Fetullah Gülen’den oluşan özel bir koleksiyon olduğu ve gerekirse bu koleksiyon parçalarını kendisine verebileceğini söyledi.

’"

GEZİ OLAYLARINDA DEVLETİ ÖZÜR DİLEMEYE DAVET ETTİ.

Firarda olan Baheddin Nakıboğlu, Gezi Olayları sırasında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekerken, bazı çevrelerinde tepkisini aldı.

Baheddin Nakıboğlu, Japon devlet adamlarının halktan özür dilediği bir fotoğrafını paylaşarak, “ Devlet, Gezi Olaylarına katılan eylemcilerden özür dilemeli” dedi.

Baheddin Nakıboğlu ayrıca Gezi Olayları süresince, sürekli eylemcilerin internette paylaşımlar yapabilmesi için internette giriş şifreleri paylaştı.

Nakıboğlu, gelen tepkiler üzerine daha sonra bu paylaşımlarını sildi.

BABASIYLA BİRLİKTE FİRAR

Baheddin Nakıboğlu, babası Osman Nakıboğlu’yla  birlikte Amerika’ya kaçtı. 2014 Yılında Türkiye’de çıkış yapan Baheddin Nakıboğlu, Silikon Vadisi’nde işyeri açtı. Babası Osman Nakıboğlu’nun ise Türkiye’deki tüm mal varlığını satarak, paraları Amerika’ya aktardığı öne sürüldü.

Bilindiği gibi Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Baheddin Nakıboğlu’nun amcası Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve amcası oğlu Taner Nakıboğlu, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunuyor.

Baheddin Nakıboğlu, hesabı kapanmadan önce twitter’da ABD Başkanı Barack Obama ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmıştı.

 

 

 ’"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?