USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"FETÖ elebaşı Gülen, ABD'den başka bir ülkeye kaçacak" iddiası

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, öldürüleceğine dair korku yaşamaya başladığı ve kendisini güvende hissedeceği bir başka ülkeye gitmek için resmi girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Hatta bu ülkenin, İsviçre olduğu yazıldı.

12-08-2023 08:39
Google News

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in, ABD'den ayrılarak başka bir ülkeye gidebileceği öne sürüldü.

FETÖ üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, "FETÖ elebaşı Gülen; Mehmet Ali Şengül'ün ölümü ile ilgili soru işaretleri, daha önce Pensilvanya'daki çiftlikte zehirlenmesi ve iade edilebileceği endişesi yanı sıra örgüt içindeki güç mücadelesi sırasında öldürülebileceğine dair korku yaşamaya başladı. Gülen, kendisini güvende hissedeceği bir başka ülkeye gitme hazırlıklarına başladı. Bu konuda resmi girişimlerde de bulunduğu bildiriliyor." dedi.

"ANKARA'YA, 'İSVİÇRE'YE GİDECEK' DİYE HABER GELDİ"

Konuyla alakalı bir başka gelişmeyi de Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür verdi. Övür, Şener'in iddiasını gündeme getirdikten sonra, "Ankara'ya, Gülen'in gideceği ülkenin İsviçre olduğuna dair haber geldi." ifadesini kullandı.

Ancak Övür, FETÖ içindeki güç savaşlarının odağındaki "Mustafa Özcan (MÖZ)" yapılanmasının İsviçre'de etkili olduğunu belirterek, "Gülen, Pensilvanya'da değil de örgütü ele geçiren Mustafa Özcan'ın etkili olduğu İsviçre'de mi daha güvenli yaşayacak? Hiç inandırıcı değil. Böyle bir tehlike varsa en iyi korunacağı yer CIA'nın kalbi Pensilvanya'dır. Bunu ABD'nin bilmemesi mümkün mü?" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?