USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de Ryan Kent gelişmesi! Kiralanabilir

Tüm Spor - Fenerbahçe'de yeni transferlerden olan Ryan Kent ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre sarı-lacivertlilerde ikinci Caulker vakası görülebilir.

Fenerbahçe'de Ryan Kent gelişmesi! Kiralanabilir
07-08-2023 10:39
Google News

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'de bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent ile ilgili sürpriz bir karara imza atabilir.

Ekambi, Tete, Cengiz gibi isimlerle görüşme halinde olan Sarı-Lacivertliler, kenar bölgelerde alternatifi artırmak isterken bir yandan da kadrosundaki yabancı oyuncu fazlalığından kurulmaya çalışıyor.

Ryan Kent kiralanabilir

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe'de İsmail Kartal gelmeden önce imza attırılan Ryan Kent'in takımdaki akıbeti tehlikeye girdi. İngiliz futbolcunun kiralık gönderilme ihtimalinin masada olduğu öne sürülürken kaleye ve orta sahaya da yabancı futbolcu alınması gündeme geldi.

Kanata yapılması muhtemel takviyeler sonrası geri plana düşecek olan Kent, iki sezon önce Pereira döneminde Caulker ile yaşanan sorunun yaşanmasına sebep olabilir.



Caulker iki ay kalabilmişti

Ali Koç yönetimi, Vitor Pereira göreve gelmeden önce Temmuz 2021'de Alanyaspor'dan ayrılan Steven Caulker'ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

İngiliz stoper, üçlü savunma oynamak isteyen Portekizli teknik adamın planları arasında kendine yer bulamadı ve kontenjanda da yer açılması amacıyla transferinden iki ay sonra Gaziantep FK'ya kiralandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?