USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti!

Tüm Spor - Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları yapılmaya başlanırken, hedefteki ilk isim ise Gustavo Henrique oldu.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti!
28-02-2023 07:32
Google News

Fenerbahçe'de hem kadro dengesi hem de mali yapılanma ile ilgili kritik planlar yapılıyor. Bir türlü beklenen seviyeye ulaşamayan ve daha sezon başındaki Ümraniyespor maçında taraftar tarafından yuhalanan Gustavo Henrique ise yapılanma yolunda gözden çıkarılan ilk futbolcu oldu. Hem teknik ekip hem de yönetim, oyuncuyu göndermek konusunda çok kararlı.

FENERBAHÇE'DEKİ İLK AYRILIK GUSTAVO HENRIQUE

Gustavo Henrique, sezon başında Brezilya'nın Flamengo ekibinden 1.4 milyon euroya kiralanmıştı. Esasen ise Brezilyalı savunma oyuncusu ilk etapta satın alınmak istenmiş ama dizindeki sakatlık düşünülerek vazgeçilmişti. Yapılan anlaşmaya göre ise 1.4 milyon euroya kiralanan 29 yaşındaki oyuncu, eğer diz bölgesinden sakatlık yaşamazsa, yazın zorunlu olarak 1.4 milyon euro daha verilecek ve toplamda 2.8 milyon euro karşılığında bonservisi alınmış olacak.

Oyuncudan beklediği verimi alamayan ve 2.8 milyon euroluk külfeti de düşünen Fenerbahçe, oyuncuyu kadrosuna katmasının ardından direkt olarak elden çıkarmayı ve ödediği bonservisin zararını hafifletmeyi düşünüyor.

BREZİLYA'DAN TALİPLER VAR

Gaziantep FK maçından bu yana oyuna dahil edilmeyen savunmacı için Brezilya'dan talipler olduğu biliniyor. Oyuncuyu kesinlikle gönderecek olan Fenerbahçe yönetimi, yapılanma yolundaki ilk adımını bu hamle ile gerçekleştirecek ve 2023-2024 sezonunda Brezilyalı ismin, Fenerbahçe ile herhangi bir ilişkisi söz konusu olmayacak.

FENERBAHÇE'DEKİ DURUMU

1.96 boyundaki stoper, Fenerbahçe forması ile toplam 22 maça çıktı ve 3 gol ile 1 asistlik katkı sağladı. Oyuncu, süre bulduğu bu maçlarda, genel olarak ağır kalması ile de ayrıca çok eleştirilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?