USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatih Portakal'dan skandal Selçuk Bayraktar paylaşımı! Çirkin iftira

Gazeteci Fatih Portakal, Dünyada büyük yankı uyandıran Türkiye'nin gururu SİHA'lar ve İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın üreticisi Baykar ve Bayraktar ailesini hedef aldı. Portakal çirkin bir imada bulununarak skandal ifadeler kullandı.

Fatih Portakal'dan skandal Selçuk Bayraktar paylaşımı! Çirkin iftira
30-04-2023 19:38
Google News

HDP destekli 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından gazeteci Fatih Portakal da çirkin imada bulunarak Bayraktar ailesini hedef aldı.

Portakal, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bir damadını aile kontenjanindan bakan yapan Erdoğan, sanayi ile uğraşan diğer damadının mı önünü açmayacak? Nepotizm deniyor buna. Beyler! Bırakın yemeyelim birbirimizi." diyerek skandal ifadeler kullandı.



İŞTE  BÜYÜK TEPKİ ÇEKEN SKANDAL İFADELER;

Bayraktar ailesini de anlayamıyorum: başarı basamaklarını sadece kendi emekleriyle çıktıklarını sanıyorlar! Öyle mi acaba?

Erdoğan ailesinin damadı sıfatıyla önünüzde birçok kapı açılmamış mıdır? Bir damadını aile kontenjanindan bakan yapan Erdoğan, sanayi ile ugraşan diğer damadının mı önünü açmayacak? Nepotizm deniyor buna. Beyler! Bırakın ltf yemeyelim birbirimizi.

Bir de 2 Türk’ün sahibi olduğu bu ABD firması SNC  ile 2018 yılında -Türkjet projesi-Erdoğan AKP’si görüşmemiş miydi? Yanlış mı hatırlıyorum. Cvp ltf…

Erdoğanla dünür olan Bayraktar ailesinin neden bu kadar celallendiğini anlayamıyorum, siz en az bugün gibi düzgün, argeye önem veren, adil ve kayrılmadan rekabet kuralları içerisinde olduğunuz sürece iktidar değiştiğinde endişe etmenize hiç gerek yok. Hakkınız yenilirse emin olun karşılarında benim gibi isimleri bulacaklardır. Önemli olan ülkenin büyümesi ve kazanması.



Fatih Portakal'ın açıklamalarına sosyal medyada çok sayıda kişi tepki gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?