USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Fatih Altaylı'dan Nagehan Alçı kararı: "Çok açık söylüyorum..."

Fatih Altaylı, "Kim olursa olsun, kimse ile tartışmak, polemik yapmak istemiyorum" dedi.

Fatih Altaylı'dan Nagehan Alçı kararı:
05-04-2022 12:48
Google News

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, “Beyoğlu'nu 'Arap Diyarı’ gibi resmetmiş, bu tasvir gerçeği yansıtmıyor” diyerek kendisini eleştiren köşe komşusu Nagehan Alçı’ya yanıt verdiği dünkü yazısının ardından yeni bir açıklama yaptı.

Altaylı bugünkü yazısında, “Sevgili okurlar, gerçek olmayan şeyler yazmakla suçlanınca dün bir yazı yazmak zorunda kaldım. Kim olursa olsun, kimse ile tartışmak, polemik yapmak istemiyorum. Bu yüzden çok açık söylüyorum, dünkü yazımın hedefi olan kişi ile ilgili bundan sonra tek satır dahi yazmayacağım” dedi.

Ne olmuştu?
HaberTürk yazarı Altaylı, 1 Nisan’da “Sosyal laboratuvardan izlenimler” başlıklı yazısında, “Uzunca bir zamandır güvenli bir yer haline gelmiş olan Beyoğlu’nun arka sokaklarında ise artık Suriyeli çeteler hakim” görüşünü ifade etmişti.

Alçı, köşe komşusu Altaylı'nın Beyoğlu yazısına katılmadığını belirterek, "Fatih Altaylı, Beyoğlu'nu 'Arap Diyarı’ gibi resmetmiş, bu tasvir gerçeği yansıtmıyor" düşüncesini dile getirmişti.

Bunun üzerine Altaylı dünkü yazısında Alçı’ya verdiği yanıtta, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın 2017 yılında Beyaz TV’de canlı yayınlanan futbol programı sırasında Boşnaklara dair ifadesine gönderme yapmış, “Odakule’nin hemen yanında, Kallavi sokakta, hala felafelci olmadıysa Fıccın diye şahane bir Lokanta vardır. Oraya gideriz. Merak etmesin, Boşnak Lokantası değil, Çerkes lokantasıdır” demişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?