USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi verilecek! Erdoğan müjdeyi açıkladı

Yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL evlilik kredisi verileceği seçim propagandası olarak duyurulmuştu. Evlilik kredisi başvurularının ayrıntıları, düğün planı olan gençlerce merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Eylül tarihli kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamad

Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi verilecek! Erdoğan müjdeyi açıkladı
07-09-2023 13:39
Google News

Uzun süredir beklenen açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Erdoğan evliliklere teşvik amacıyla sıfır faizle 150 bin TL evlilik kredisi verileceğini açıkladı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EVLİLİK KREDİSİ AÇIKLAMASI!

5 Eylül tarihinde yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Evlenecek gençlerimize uygun fiyatlı kredi çalışması gündemimizde." dedi.

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Evlilik kredisi ile ilgili çalışmalar Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülecek. Henüz evlilik kredisi başvuru şartları ve tarihleri netlik kazanmadı.

EVLİLİK KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz.

Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir." açıklamasında bulundu.

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI NELER, YAŞ SINIRI VAR MI?

Yeni evlenecek çiftlere devlet destekli faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları, vade sayısı ve tarihleri ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?