USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fadıloğlu: “En Kaliteli Hizmeti, En Ekonomik Şekilde Sunuyoruz”

Göreve geldikten hemen sonra yapılan hizmet alımlarında dışa bağlılığı minimuma indirmek adına attıkları adımların bugünlerde meyvesini topladıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Milletimizin kaynağını en verimli şekilde kullanmaya büyük özen gösterdik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Fadıloğlu: “En Kaliteli Hizmeti, En Ekonomik Şekilde Sunuyoruz”
16-12-2023 13:54
16-12-2023 13:58
GAZİANTEP
Google News

Hedefimiz; kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapı oluşturmaktı. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bunu başardık. Halkımıza; en kaliteli hizmeti, en ekonomik şekilde sunuyoruz” dedi.

Kamu adına yapılan harcamalarda dışarıya olan bağımlılığı azaltmak ve kendilerine yetecek sürdürülebilir bir yapı oluşturmak adına çok önemli yatırımlar gerçekleştiren ve zaman içerisinde özellikle ekonomik olarak çok büyük tasarruflar elde etmeyi başaran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturdukları fidanlık ve atölyelerde elde edilen kazanımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha etkin ve ekonomik hizmet üretimi ile ilgili 2017 yılında tamamladıkları Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ihtiyaçları doğrultusunda 12 bin 989 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı içerisinde 2 kat idari personel teknik alanları ve donatıları, şehir mobilyaları bakım, onarım, imalat, boya ve depo alanlarının yer aldığı bilgisini verdi.

“Kurumsal yapı ve sistematik işleyişin sağlanması adına ekip arkadaşlarımızla önemli başarılar elde ettik. Şu anda şahıslara değil, sisteme bağlı çalışma noktasında her taş yerine oturdu. Teknolojik imkan ve yenilikleri kullanarak vatandaşımıza verdiğimiz hizmet kalitesini artırma hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu; kaynakların verimli, etkin ve ekonomik kullanılmasına büyük özen gösterdiklerini vurguladı.

GİDERLERİMİZ ÇOK BÜYÜK ORANDA AZALDI

Elde edilen kazanımlara vurgu yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Göreve geldiğimizde belediyenin neredeyse tüm işleri dışarıdan hizmet alımı yoluyla yapılıyordu. Ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonrası farklı müdürlüklerimizi ilgilendiren çalışmalar yaptık. Zamanı ve milletimizin emaneti olan kaynaklarımızı, en verimli şekilde kullanıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz atölyelerimizde, kent mobilyalarımızı kendimiz üretiyoruz. Ayrıca eskimiş ve yıpranmış tüm kent mobilyalarımızı da kendi tesisimizde yeniliyoruz. Yaklaşık 6 yıl önce inşa ettiğimiz Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz fidanlık ve atölyelerde çok nitelikli alanlar oluşturduk. Yaptığımız çalışmalarla giderlerimiz çok büyük oranda azaldı. Şu anda dışarıdan hemen hemen hizmet almadan her türlü işlemlerimizi kendi tesisimizde yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

HER İHTİYACIMIZI KARŞILAYACAK BİR YAPI OLUŞTURDUK

Başkan Fadıloğlu, ürettikleri hizmetlere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz atölyelerimizde, kent mobilyalarımızı kendimiz üretiyoruz. Kurduğumuz tesiste uygulanan emprenye işlemi sayesinde kullandığımız ahşap malzemeler, en ağır şartlarda bile yüksek hizmet ömrüne sahip oluyor. Zamanla yıpranan kent mobilyalarını da gerekli revizyon işlemlerinden geçirerek tekrar kullanılabilir hale getiriyoruz. Kullandığımız tüm malzeme ve parçalar, barkod sistemi ile kayıt altına alınarak kullanılıyor. Normal bank, masalı bank, çatılı bank, çöp kovası, pergole, ağaç çevresi oturma bankı yapımını gerçekleştiriyoruz. Ofis masası ve ofis dolabı; kazma, kürek, çapa, fırça sapı ve herek imalatı; hediyelik çiçek kasası, oyun grubu ve fitness montaj ve tamiratı da yapıyoruz. Ayrıca köpek parkı için egzersiz oyun aletleri ile kuş yuvası ve kedi evi imalatı da gerçekleştiriyoruz. Geri dönüştürülmüş materyallerden normal bank, masalı bank, çatılı bank, çöp kovası, oyun grubu imalatı gerçekleştirmekteyiz. Atölyelerimizde bunlar dışında korkuluk, bayrak direği, rögar kapağı vs. yapımı; futbol kalesi, basket potası, voleybol direği yapımı; okullarda sıra, oyun ve spor alanı çizimi; emprenye boyama ve fırınlama, bank, trafo binası, aydınlatma direği, park levhası, duvar vs. boyama hizmetleri sunmaktayız. Kısacası, her ihtiyacımızı karşılayacak bir yapı oluşturduk.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?