USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fadıloğlu, ailelerin dertlerine ortak oluyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak olmayı sürdürüyor. Ziyaret ettiği her evde aile fertlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla da özel olarak ilgileniyor.

Fadıloğlu, ailelerin dertlerine ortak oluyor
20-01-2024 14:53
20-01-2024 14:58
GAZİANTEP
Google News

Her fırsatta aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi ve Vefa Hizmeti projesinden yararlanan yetim aileleri ve yaşlı aileleri evlerinde sık sık ziyaret ediyor. Ziyaret ettiği her evde yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımlar ortaya koyuyor. Ziyaretlerde ailelerle yakından ilgilenen Fadıloğlu, her bir aile ferdiyle tek tek özel olarak ilgilenerek sorunları çözmeye çalışıyor. Özellikle yetim çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alıyor.
“Ayrımız gayrımız yok”
Her fırsatta aile ziyaretleri gerçekleştirdiğini kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle ailelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Her fırsatta Yetim Koordinasyon Merkezimizden ve Vefa Hizmetimizden yararlanan ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Onların dertleriyle dertlenmeye çalışıyoruz, sorunlarını gidermek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ailelerimizin meselesi bizim meselemizdir. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte ne tür meseleleri varsa onlara çözüm üretmek adına, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim hiçbir zaman ayrımız gayrımız yoktur. Ben tekrar misafirperverliklerinden dolayı tekrar ailelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler ise ilgisinden ötürü Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?