USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eylül, beyaz güvercin uçurdu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Nizip ilçesinde misafirlikte bulunduğu binanın enkazından 147. saatte kurtarılan 10 yaşındaki Eylül Kılıç, ailesine kavuştuktan sonra gökyüzüne güvercin bıraktı.

Eylül, beyaz güvercin uçurdu
27-02-2023 12:39
27-02-2023 12:42
GAZİANTEP
Google News
Depreme annesinin yakınlarına ait Furkan Apartmanı'nda yakalanan ve ekiplerin mücadelesi sonrası 147 saat sonra enkazdan kurtarılarak tedavi altına alınan Eylül, taburcu edilmesinin ardından ailesine kavuştu. Enkaz altında geçirdiği zamanı iki gün diye hatırlayan küçük kız, o gece yanında olmayan babasının elini bir an bile bırakmıyor. Bu arada hediye edilen beyaz güvercini sevdikten sonra gökyüzüne salıveren Eylül, kendisi için dua edenlere ve enkazın altından çıkaran kurtarma ekibine teşekkürlerini iletti. Baba Hakan Kılıç, deprem gecesi kızının yakınlarının yanında kalmak istediğini söyledi.
147 SAATİN SONUNDA ÇIKARILDI
147 saatin sonunda enkaz alanından "Eylül'e ulaştık." sesini duyunca çok sevindiğini dile getiren baba Kılıç, "Enkazın başında 'Eylül'e ulaştık.' sözünü duyunca toprak üzerinde secde ederek gözyaşları içerisinde Allah'ıma şükrettim. Çok güzel ve anlatılmayacak bir duyguydu. O enkaz sanki benim üzerimden kalktı, Allah'a hamdediyorum. Kızıma yeniden kavuştum, durumu çok iyi, herhangi bir sağlık problemi yok. Allah'ım hiç kimseye böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın." diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?