USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Eve bitişik olan elektrik direği tehlike saçıyor!

Gaziantep’te bir eve bitişik halde duran elektrik direği tehlike saçıyor.

Eve bitişik olan elektrik direği tehlike saçıyor!
21-10-2016 14:37
Google News
Elektrik direği, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 63 No’lu sokakta bulunan bir eve bitişik vaziyette duruyor. Neredeyse evin içinden geçecek olan elektrik direğine bağlı çok sayıda kablo ise evin damının yalnızca bir metre üzerinden geçiyor. Ev sahibi Emin Kılıç isimli vatandaş, risk oluşturan elektrik direğinden dolayı sürekli korku içinde olduklarını dile getirdi. Kendileri dikkatli olsa da çocukları için korktuğunu belirten ev sahibi, elektrik direğinin evlerine bitişik vaziyette durmasına tepki gösterdi. 

Evin dış duvarlarının arasından geçen ve hatta pencerenin hemen önünde duran elektrik direği, özellikle yağmurlu havalarda daha fazla risk oluşturuyor. Mahallelerde evlere uzak mesafede kurulan elektrik direkleri bile risk oluşturuyorken, evin ön duvarını yaran bu direğin oluşturduğu riskin büyüklüğü ortada…

’"

‘TEDAŞ PARA İSTEDİ’

Bu riskin ortadan kaldırılması için gerekli her işlemi yaptığını, hatta TEDAŞ’a da başvurduğunu belirten ev sahibi Emin Kılıç, elektrik direğinin taşınması için kendisinden para istendiğini ifade etti. Maddi durumundan dolayı istenilen parayı veremediğini belirten Kılıç, yetkililerden yardım bekliyor.

’"

HABER MERKEZİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?