USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ev sahibinin geleceğini öğrenince kasayla birlikte kaçtı!

Adana’da ev sahibi düğündeyken içinde 2 milyon liradan fazla altın, 500 dolar ve 15 bin lira para olan kasayı çalıp, evin içinde açmaya çalışırken terledikleri için vantilatör açan hırsızlar, ev sahibinin geleceğini öğrenince kasayla birlikte kaçtı.

 Ev sahibinin geleceğini öğrenince kasayla birlikte kaçtı!
08-06-2023 12:31
08-06-2023 12:37
ADANA
Google News

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Mahallede meydana geldi. İddiaya göre belediyeden emekli olan ev sahibi Mehmet Kızıltoprak, emekli ikramiyesi ve çocuklarının biriktirdiği 2 milyon liradan fazla tutardaki altını ile 500 dolar ve 15 bin lirasını çelik kasaya koydu. Kızıltoprak, geçtiğimiz günlerde akşam eşi ve çocuklarını alarak bir akrabasının düğününe gitti. Bir süre sonra Kızıltoprak, düğünde takılacak bir takıyı unuttukları için eve geldi. Bu sırada evin önünden bir otomobil hızla ayrıldı. Hemen evine giren Kızıltoprak giriş demir kapının, çelik kapının ve yatak odası kapısının kilidinin patlatılarak açıldığını görünce hemen çelik kasaya baktı. Çelik kasanın da olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerasını inceleyerek otomobili plakadan buldu. Hırsızlık zanlısı bir kişi tutuklandı. Ancak ne diğer zanlılar nede kasa bulunabildi.

“Kasayı evde açmaya çalışmışlar terleyince vantilatör kullanmışlar”
Kızıltoprak, eve gelince şok olduklarını belirterek, “Tüm birikimimiz kasadaydı. Benim emekli birikimim, çocukların birikimleri hepsi gitti. Bizim düğüne gitmemizi bekleyip eve girmişler. Direkt kasayı alıp evde açmaya çalışmışlar. Terleyince de vantilatörü kullanmışlar. Bizim düğünden eve geleceğimizi de öğrenince kaçmışlar. 2 milyondan fazla altın, 500 dolar ve bir süre sonra akrabalarımızın düğünü için sakladığımız 15 bin lira gitti” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?