USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Etin sanata dönüştüğü mekan

Assado Steakhouse Gaziantep’te ilk Steakhouse olarak kapılarını 2016 yılında açan Assado Steakhouse; lezzetli etleri, benzersiz servisi ve butik konseptiyle, eti sanata dönüştürüyor. Eti, kebap olarak değil; et olarak yemek isteyenler için Assado, ideal bir lezzet durağı.

Etin sanata dönüştüğü mekan
16-03-2017 10:02
Google News
ZENGİN LEZZETLER SUNULUYOR

Et ve kebap kültürü gelişmiş olan Gaziantep’te et severler için pek çok özgün seçenek yaratan Assado Steakhouse; kısa süre içinde Steakhouse kültürünü Gaziantepliyle tanıştırdı. Açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının uğrak yeri haline gelen Assado Steakhouse, sunduğu zengin lezzetler, sıcak ortamı ve servisiyle fark yaratıyor. Gerçek steak yemek isteyenler; eti, kebap olarak değil; et olarak yemek isteyenler için Batıkent’te açılan Assado,Gaziantep’in yeni lezzet durağı oldu.

ETLER SEYFİ ŞEFİN HÜNERLERİ ELLERİNDE İŞLENİYOR 

Assado Steak House, etin kaynağından, servisine kadar her aşamasında seçkin ve iddialı… Eti özel olarak seçiliyor ve hazırlanıyor. Dinlendirilmemiş et servise asla konulmuyor. Servis edilecek etler 28 gün özel dolaplarda dinlendirildikten sonra ateşle tanışıyor. Gerçek bir steak yemek için gidebileceğiniz bu mekanda sizi sadece Steak beklemiyor; etin yanı sıra, etten üretilen hamburger, köfte, sucuk gibi ürünler Assado Steak House ünlü şefi tarafından özel olarak hazırlanıyor. Seyfi Şef, Türkiye’de meşhur olan Nusret’in yanında 5 yıl çalışmış biri. İstanbul, Ankara, ve Bursa’da açılan birçok Steak House’de imzası olan Seyfi Şef, son olarak Gaziantep’te Assado Steak House markasını kazandırdı.  

ETİ KIVAMINDA PİŞİRİYOR

Et ve kebap kültürü gelişmiş olan Gaziantep’te et severleri Assado’ya beklediklerini söyleyen Seyfi Şef, “Gaziantep mutfağı çok zengin bir kent. Eti de çok seviyorlar. Et kültürü burada biraz farklı ama zaman geçtikçe Steakhouse kültürüne alışacaklar. Burada müşterilerimize farklı bir konsept sunuyoruz. Etin en iyisini bulup, yedirmeye çalışıyoruz. Kendim çevre illerden özenle seçip getiriyorum. Etlerimizi Balıkesir, Afyon, Çanakkale ve Kayseri’den alıyoruz. En iyi kıvırcık kuzu Balıkesir’dedir. Dana’nın da iyisi Ayfon’dadır. Aldığımız bu etleri en az 28 gün Dry Aged(kuru dinlendirme) dediğimiz sistemle dinlendiririz. Sonra özenle işleyip, ateşle buluşturuyoruz. Gaziantep’te genelde pişmiş eti severleri. Çok pişmiş et iyi değil. Biz eti kıvamında pişiriyoruz. Servise sunduğumuzda ilk olarak tereddütle yiyenler oluyor. Yedikten sonra güzel tepkiler alıyoruz. En iyi et bizde. O yüzden bütün Gazianteplileri Assado Steak House’ye bekliyoruz” dedi. 

SEÇKİN VE İDDİALI BİR MEKAN

Assado Steak House, gün boyu özellikle seçkin iş yemekleri ve lezzet arayışında olan meraklılar için iddialı bir mekan. Menüde yer alan T-Bone Steak, Dallas ve süt dana pirzolası pek ayrıcalıklı. Seyfi Şef, et yemeyi sevenler için çok zengin ve seçkin bir menü hazırladıklarını; ancak tüm mutfağın aslında steak lezzeti etrafında organize olduğunu; ancak bunların dışında seçenekleri de müşterilerine sunduklarının altını çiziyor. Seyfi Şefe göre gerçek etin ne baharata ne de sosa ihtiyacı yok aslında; ancak damak zevkine göre baharat ve soslar farklı damak zevklerine uygun lezzet formülleri kurabiliyor.

’"

EN GÖZDE MENÜ ASSADO STEAK

Damak tadınızı keyiflendirecek olan Assado Steak House’un menüsünde, Assado Steak menünün en kıymetlisi olarak seri başında yer alıyor. Bunun yanı sıra Dallas Steak, T-bone Steak ve Newyork Steak da zenginleşen menüde kendine yer bulan steaklar arasında. Bu etler özel etler. Ayrıca dana bonfile, dana lokum, dana spagetti, dana şaşlık, biftek ve pirzolanın yanı sıra hazırlanan malzemeler ile farklı lezzetlerin bir araya geldiği köfte çeşitleri de bulunuyor.  

Geleneksel tatlara özgün bir yorum katan Assado Steak House, kendinizi evinizde hissedeceğiniz sıcacık konseptiyle, enfes etlerini, et severler için sunuyor. Türkiye’de şimdiler fenomen haline gelmiş Nusret’le birlikte 5 yıl beraber çalışan Seyfi Şef, Gaziantep’e Assado Steak House markasını kazandırdı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?