USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eski milletvekilinin oğluna başıboş köpek saldırısı!

Başıboş köpekler, 24. dönem Kayseri milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır'ın oğluna saldırdı. Bakır, oğlunun çevredeki bir vatandaş tarafından kurtarıldığını aktardı.

Eski milletvekilinin oğluna başıboş köpek saldırısı!
31-08-2023 18:08
Google News

Haber7

Türkiye'de başıboş köpek sorunu hız kesmiyor. 

Sokaklarda tehlike saçan başıboş köpekler, bu kez 24. dönem Kayseri milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır'ın oğluna saldırdı.

Sosyal medya hesabından olayı anlatan eski milletvekili Pelin Gündeş Bakır, oğlunu parçalanmaktan zor kurtulduğunu anlattı. Başıboş köpeklerin toplanmasını isteyen Bakır, şunları söyledi:

Geçen hafta Sarıyer’de yürüyordum. Oğlum bisiklete biniyordu. Benden uzaklaştı 400 metre. Yürüyerek yetişemedim. O sırada bir feryat koptu. Bu köpek oğluma saldırdı. Koşmaya başladım. Ama hemen yetişemedim. Allah’tan çevreden bir beyefendi yetişti. Çocuğu köpeğin ağzından aldı.

Oğlum büyük korku geçirdi. Dakikalarca zangır zangır titredi. Bu köpek küçükken bir kaza geçirmiş. Pek çok kez ameliyat olmuş. Psikolojisi çok bozuk. Daha önce de bir site sakini hanımın bacağını parçalamış. İnsanlara saldırıyor. 15 gün Belediye almış ancak yine sokakta. Çünkü kanuni düzenleme yapılmış sanırım. Saldırmaya devam ediyor. Anne her 6 ayda bir bunun gibi 6-7 tane doğuruyormuş. Kardeşleri de bunun gibi çok saldırganmış. Yetkililer anneyi yakalayamıyoruz diyorlarmış. Bu mazaret olmamalı. Lütfen Kısırkaya Barınağına saldırgan köpekler toplansın. Çocuklarımızın sokakta bisiklete binme özgürlüğü köpekler uğruna ihlal edilmesin. Sitedeki çocuklar bisiklet süremez oldu! Bebek arabalı anneler korku içinde! Lütfen çocuklarımızı köpeklerin dişlerinden koruyun! Bu hayvanları öldürmeyelim ancak barınaklarda toplayıp kısırlaştıralım ve bir daha sokağa bırakmayalım. Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde sokakta köpek yoktur. İnsan bir kez çocuk oluyor. Sokaklar çocuklarındır!

 

2/ Oğlum büyük korku geçirdi. Dakikalarca zangır zangır titredi. Bu köpek küçükken bir kaza geçirmiş. Pek çok kez ameliyat olmuş. Psikolojisi çok bozuk. Daha önce de bir site sakini hanımın bacağını parçalamış. İnsanlara saldırıyor. 15 gün Belediye almış ancak yine sokakta. Çünkü…

— Prof.Dr.Pelin Gündeş Bakır (@gundesbakir) August 28, 2023

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?