USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esenler'de korkunç olay: Baba, eşi ve iki çocuğuna dehşeti yaşattı

Esenler’de bir baba, eşini ve iki çocuğunu bıçakla rehin aldı. Olay yerine gelen polis, babayı ikna ederek gözaltına aldı. Kurtarılan anne ve iki çocuk ise ekipler tarafından koruma altına alındı.

Esenler'de korkunç olay: Baba, eşi ve iki çocuğuna dehşeti yaşattı
19-08-2023 19:09
Google News

Olay, saat 15.00 sıralarında Esenler Kazım Karabekir Mahallesi 1030. Sokak'ta meydana geldi.

EŞİNİ VE 2 ÇOCUĞUNU REHİN ALDI

Edinilen bilgiye göre, 4 katlı binanın ikinci katında yaşayan bir şahıs, eşini ve iki erkek çocuğunu bıçakla rehin aldı. Çocuklarını başkasına vermekle tehdit eden baba, daha sonra eşini darp etti. Şiddet gördüğünü söyleyerek çevreden yardım isteyen kadının bağırışlarını duyan vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ilk gelen ekipler, çocuklarını rehin alan babayı ikna etmeye çalıştı.

KURTARILAN 2 ÇOCUK VE ANNELERİ KORUMA ALTINA ALINDI

Polislerin konuşmalarını karşılıksız bırakan baba için olay yerine müzakereci polis istendi. Sokakta tedbir amaçlı itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Ekiplerin ikna ettiği şahıs gözaltına alınarak karakola götürüldü. 2 çocuk ve anne ise ekipler tarafından koruma altına alındı.

REHİN ALINAN KADIN 'BENİ BU ADAMDAN KURTARIN' DİYE FERYAT ETTİ

Olayı anlatan mahalle sakinlerinden Murat Yurtören, “Buraya sese geldik. İkinci katta bir adam eşini ve çocuklarını bıçakla rehin almış. Çocuklarını başkasına vermek istiyor, kadını da öldürmekle tehdit ediyor. Biz de sese geldik, sonra polis ekipleri geldi. Kadın içeri girdi yalvarıyor, ‘Beni bu adamın elinden kurtarın’ diye. Adam tehdit ediyor, ‘Seni keseceğim’ diye. Sonra polisler geldi, çocukları ve adamı aldılar götürdüler. Yaralı falan yoktu” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?