USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ereğli'de trafik kazası: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Ereğli'de trafik kazası: 2 yaralı
10-07-2023 02:09
Google News

Kaza gece saatlerimde ilçeye bağlı Kavaklık Mahallesi Devrek yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kepez istikametine seyir halinde olan M.K. idaresindeki 67 DR 719 plakalı otomobil ile yine aynı istikamette ilerleyen M.Y.'nin kullandığı 67 ADK 764 motosiklet şerit değiştirdiği sırada çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsü M.Y. ve motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan E.Y. yaralandı. Festival nedeniyle Ereğli'den merkeze dönen bir ambulans yolda kazaya denk geldi. Sağlık görevlileri hemen araçtan inerek yaralılara müdahalede bulundu. Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken motosiklet ise olay yerine gelen çekici yardımıyla kaldırıldı.

Öte yandan motosiklet sürücüsü M.Y.'nin alkollü ve ehliyetsiz olduğu öne sürüldü. Ekipler motosiklet sürücüsü M.Y. ve motosikletin sahibine ayrı ayrı 4 bin 64 TL idari para cezası yazdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?