USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erdal Güneş hakemle konuşmasını açıkladı: Topun tamamının çizgiyi geçtiğini söylemedi

Tüm Spor - Gaziantep FK teknik direktörü Erdal Güneş, Fenerbahçe'ye mağlup oldukları maç sonrasında hakem yönetimini eleştirdi. Güneş, yaşanan tartışmalı pozisyonla ilgili hakemle arasında geçen konuşmayı da açıkladı.

Erdal Güneş hakemle konuşmasını açıkladı: Topun tamamının çizgiyi geçtiğini söylemedi
14-08-2023 04:39
Google News

Gaziantep FK teknik direktörü Erdal Güneş, Fenerbahçe'ye mağlup oldukları maç sonrasında hakem yönetimini eleştirdi. Fenerbahçe'nin daha fazla faul yapmasına rağmen kart görmeden oyunu bitirmesinin düşündürücü olduğunu söyleyen Güneş, "Penaltı pozisyonunu soyunma odasına giderken hakeme sordum, kural değişikliğinden bahsetti. Böyle bir pozisyon Fenerbahçe lehine olsaydı nasıl karar vereceğini merak ediyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Gaziantep FK'de teknik direktör Erdal Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirdi.

GÜNEŞ'TEN HAKEM YÖNETİMİNE SERT ELEŞTİRİ

Güneş, "Bizden daha çok faul yapan bir takımın hiç sarı kart görmemesini yadırgadım, düşündürücü bir olay. Biri kırmızıya dönebilecek bir pozisyonda kart gösterilmemesi bizi üzdü. Penaltı pozisyonunu soyunma odasına giderken hakeme sordum, kural değişikliğinden bahsetti. Böyle bir pozisyon Fenerbahçe lehine olsaydı nasıl karar vereceğini merak ediyorum. Topun tamamının çizgiyi geçtiğini söylemedi. Öyle olsa pozisyon hiç değerlendirilmezdi. Beni çok tatmin eden bir cevap değildi. Hakem maçın içindeki bütün takdir haklarını, özellikle sarı kartları Fenerbahçe lehine verdi." değerlendirmesinde bulundu.

"BÜTÜN PLANLARIMIZ GOLÜ BULAMAYANA KADAR İŞLEDİ"

Karşılaşmayı da değerlendiren Güneş, "Maç, gollerin dışında beklediğimiz gibi başladı. Maçtan önce Fenerbahçe'nin ilk 15 dakikaya baskılı başlayacağını tahmin ediyorduk. Maalesef 15 dakikada iki golle karşılaştık. Maç öncesinde isteyeceğimiz en son şey, eksik kalmaktı. 20'nci dakikada eksik kaldık. O dakikadan sonra maç farklı bir hikayeye döndü. 80 dakika böyle bir deplasmanda eksik oynamak zordu. Devamında golü de bulduk. Devre arasında oyunculara kompakt kalmamız, acele etmememiz gerektiğini anlattık. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe'nin panik yapacağını düşünmüştük. Bütün planlarımız golü bulamayana kadar işledi." diye konuştu.

"MAXİM'İN KARİYERİNDEKİ İLK KIRMIZI KART"

Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart gören Alexandru Maxim için de açıklamalarda bulunan Güneş, "Bu kulüpte Maxim'i en iyi tanıyanlardan biriyim. Uzun zamandır bizde. Bize inanılmaz katkıları oldu. Böyle bir şeyin olmasını kendi de istemezdi. Bu kırmızı kartın aşırı motivasyondan kaynaklandığını düşünüyorum. Maçtan sonra hepimizden özür diledi. Kariyerindeki ilk kırmızı kart oldu." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?