USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emine Erdoğan: 15 Temmuz destanı, göğsü iman dolu bir milletin demokrasi zaferidir

Emine Erdoğan, "15 Temmuz destanı, göğsü iman dolu bir milletin demokrasi zaferidir. Zaferin 7'nci yıl dönümünde, yurdun dört bir yanını kuşatan karanlığa ay gibi doğan Türkiye Yüzyılı kahramanlarımızı saygı ve minnetle andık." ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan: 15 Temmuz destanı, göğsü iman dolu bir milletin demokrasi zaferidir
15-07-2023 22:08
Google News
İstanbul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"15 Temmuz destanı, göğsü iman dolu bir milletin demokrasi zaferidir. Zaferin 7'nci yıl dönümünde, yurdun dört bir yanını kuşatan karanlığa ay gibi doğan Türkiye Yüzyılı kahramanlarımızı saygı ve minnetle andık. Rabb'im, vatanı için gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Kadın, erkek her yaştan insanımızın, o gece korkusuzca tanklara göğsünü siper edişini unutmayacağız. Ülkemizi yenilmez kılan bu inanç ve zafer ruhunun ilelebet yaşamasını diliyorum."

15 Temmuz destanı, göğsü iman dolu bir milletin demokrasi zaferidir.

Zaferin 7’nci yıl dönümünde yurdun dört bir yanını kuşatan karanlığa, ay gibi doğan #TürkiyeYüzyılı Kahramanlarımızı saygı ve minnetle andık.

Rabbim, vatanı için gözünü kırpmadan canını veren tüm… pic.twitter.com/Ca19vtFxJS

Emine Erdoğan (@EmineErdogan) July 15, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?