USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş: Ben de “UFO” gördüm!

ABD Kongresi'nde ABD ordusunda görev almış 3 istihbarat yetkilisinin UFO'lar hakkında tanık olarak ifade vermesinin ardından Emekli Korgeneral Erdoğan'dan konuya ilişkin çok çarpıcı açıklamalar geldi: Ben de “UFO” gördüm.

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş: Ben de “UFO” gördüm!
31-07-2023 07:38
31-07-2023 10:40
GAZİANTEP
Google News

"Tanımlanamayan uçan cisim" (UFO) ve "tanımlanamayan hava fenomeni" (UAP) olarak bilinen hava araçları hakkındaki tartışmalar, ABD Kongresinde gerçekleşen sıra dışı bir oturum ile dünya gündemine oturdu.

ABD basınındaki haberlere göre, ABD Kongresi'nde UFO ve UAP'lere ilişkin düzenlenen oturumda daha önce ABD ordusunda görev almış 3 istihbarat yetkilisi tanık olarak ifade verdi.

ABD ORDUSU VE NASA "GİZEMLİ CİSİMLERİ" İNCELEMEK İÇİN EKİP KURDU

ABD ordusu 2020'de önceki yıllarda ABD'li pilotlarca gözlemlenen ancak tanımlanamayan cisimlere ilişkin görüntülerin gizliliğini kaldırmıştı.

Daha sonra ABD istihbaratı söz konusu olayları incelemiş ve gerekli tanımlamayı yapamamıştı.

ABD Kongresi'ndeki itiraf şok etmişti: Pentagon'dan UFO iddialarına yalanlama

Pentagon da bu tür olaylara ilişkin gözlemleri verilere dönüştürmek için önce Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü adlı bir birim kurmuş, daha sonra da bunu Hava Nesnelerini Tanımlama, Yönetim, Senkronizasyon Grubu olarak dönüştürmüştü.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) da halk arasında UFO olarak bilinen tanımlanamayan hava olaylarını incelemek için özel bir komisyon kurmuştu.

J.F Kennedy gizli suikast belgeleri yayınlandı: CIA ajanından dünyayı sarsan UFO İtirafı!

Pentagon'un Ocak 2023'te yayımladığı 2022 UAP Raporu'nda, çeşitli kurumların ve ABD ordusu birimlerinin rapora sağladığı katkılar sonucunda toplam 510 UFO vakasının sınıflandırıldığı belirtilmişti.

KARAKUŞ: BEN DE UFO GÖRDÜM

A Haber'de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında ABD tarafından son dönemde sıkça gündeme getirilen "uzaylılar" UFO meselesi ele alındı.

Amerika merkezli öne atılan iddialar hakkında çarpıcı bir yorumda bulunan Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, "Ben de UFO gördüm. Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler" dedi.

TÜRKİYE'DE 2021 YILINDA ÇEKİLEN İLK KEZ GÖSTERİLDİ

Ayrıca Karakuş'un 2021 yılında çektiği "esrarengiz" fotoğraflar ilk kez A Haber'de ekranlara getirildi.

İşte yaşanan son gelişmeler ve Karakuş'un o açıklamaları…

"UZAYLILAR BİZİM KOLUMUZA (UÇAK KOLU) GELDİ"

Erdoğan Karakuş şunları kaydetti:

"Ben (UFO) var yok konusunda bir şey söylemek konumunda değilim. Ama 1983 yılında ben filo komutanıyken uzaylılar (UFO) bizim kolumuza (uçak kolu) geldi. Yani uzaylı olduğunu düşündüğümüz...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?