USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan peş peşe adaylık açıklamaları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçimlerde milletin çağrısına kulak vermeyip cesur olmamakla suçladığı CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 2024 yerel yerel seçimleri ile ilgili açıklamalar geldi.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan peş peşe adaylık açıklamaları
31-08-2023 00:09
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı korkaklıkla suçlarken "Keşke herkes, bizler kadar fedakâr, bizler kadar yürekli olabilseydi." demişti.

Akşener iki isme yönelik yaptığı açıklamada "2023 seçimlerine girerken, Sayın Erdoğan karşısında, açık farkla seçimi kazanacak, iki aday çıkardık. 20 senede ilk kez. Evet, 20 senede ilk kez. Milletimizin sevgisini kazanıp, Sayın Erdoğan'a karşı, belirgin şekilde üstünlük kuran, iki adayımız oldu." ifadelerini kullanmıştı.

AK Partili Özcan açıkladı: ABB'de rüşvet skandalıAK Partili Özcan açıkladı: ABB'de rüşvet skandalı

Yeni borçlanma talebinin sebebi belli oldu! Cumhuriyet tarihinin en büyük kadrolaşmasıYeni borçlanma talebinin sebebi belli oldu! Cumhuriyet tarihinin en büyük kadrolaşması

Mansur Yavaş'ın 4 yıllık karnesi çürüklerle dolu!Mansur Yavaş'ın 4 yıllık karnesi çürüklerle dolu!

YAVAŞ " BİR KEZ DAHA ADAYIM "DEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentte yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programında konuştu. Yavaş konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı (ABB)'na  bir kez daha aday olduğunu duyurdu. 

Mansur Yavaş'ın açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle;

"Nasip olursa herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de, bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim.

Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.

İMAMOĞLU: ADAYIM DEMEK HADSİZLİK OLUR

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü tramvay hattının açılış törenine katıldı. İmamoğlu, gazetecilerin 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde adaylık ile ilgili sorusu üzerine, "Ben yola çıktığımı ifade edebilirim, adayım demek hadsizlik olur. Çünkü aday olmanın koşulları var. Sizi aday gösteren yapılar var partiniz var vesaire. Ben ilçe başkanlığından gelme biriyim, neyin nasıl deneceğini bilirim. Ben yola çıktığımı ifade edebilirim, onlar zaman içinde konuşulur" şeklinde cevap verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?