USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

EDHO'nun yıldız oyuncusu Ozan Akbaba yeni dizisinde bambaşka birine dönüştü!

TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 8 Nisan Cuma akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. Şehre uzak bir hastanede yolları kesişen üç idealist doktorun hikayesini konu alacak yapımın başrol oyuncularından Ozan Akbaba, karizmatik cerrah 'Hakan Hoca' karakterine hayat verecek.

EDHO'nun yıldız oyuncusu Ozan Akbaba yeni dizisinde bambaşka birine dönüştü!
03-04-2022 11:15
Google News

‘Kasaba Doktoru’nun oyuncu kadrosunda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU
‘Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan’ın (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananlar ele alınacak. Hakan Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Giyiminden saç stiline, hatta yürüyüşüne kadar kendine has tarzı olan Hakan Hoca, cerrahlık konusundaki ustalığı ile nam salmış, çalışma arkadaşları tarafından ‘buz adam’ olarak tanınıyor. Duygularını göstermekten hoşlanmayan, mesleğine yürekten bağlı Hakan’ın hayranı kadar düşmanı da var. Ulu Çınar Hastanesi’nde yolu genç doktorlar Ömer ve Leyla ile kesişen Hakan, ikilinin hayatına dokunurken kendisi de önemli dönüşümler yaşayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?