USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

"Dünya'yı Deccal'in gelişine karşı biz koruyoruz"

Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill, Rusya'nın Deccal'in gelişine karşı Dünya'yı koruduğunu söyledi. Kirill, Rus Ortodoks Kilisesi'nin 'halkımız için inancı koruyarak büyük ve tarihi kahramanlık' yaptığını kaydetti.

11-07-2023 08:39
Google News

Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill, Batı'dakiler dahil birçok insanın Rusya'ya, Deccal'in Dünya'ya gelişini engelleyen ülke gözüyle baktığını söyledi.

Patrik Kirill'den tehditvari mesaj: Rusya'nın yenilgisi feci sonuçlara yol açarPatrik Kirill'den tehditvari mesaj: Rusya'nın yenilgisi feci sonuçlara yol açar

Valaam Takımadalarının Oboronnıy Adası'ndaki manastırda gerçekleştirdiği ayinin ardından toplananlara konuşan Patrik, "Bugün, Batı'dakiler dahil birçok insan Rusya'ya büyük dikkat ve umutla son kale gözüyle bakıyor. İncil'in diliyle söyleyecek olursak Rusya, kötülüğün total egemenliğine, yani Deccal'in gelişine karşı caydırıcı haline geliyor. Böyle bir dönemde kilisemizin halkımızdan, ülkemizde ve genel olarak tüm dünyadan büyük manevi sorumluluğa sahip olduğunun farkında olmalıyız" dedi.

Rus Ortodoks Kilisesi'nin "halkımız için inancı koruyarak büyük ve tarihi kahramanlık" yaptığını kaydeden Kirill, "Tanrı'nın koruması sevgili anavatanımız Rusya, kilisemiz ve bu kutsal manastır üzerinde olsun" ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?