USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dünya Yürüyüş Günü’nde, Doğada Yürüdüler

Şehitkamil Belediyesi, sağlıklı yaşam ve obeziteyle mücadele alanlarında önemli bir adım daha attı. Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği büyük ilgi gördü.

Dünya Yürüyüş Günü’nde, Doğada Yürüdüler
04-10-2023 14:08
04-10-2023 14:12
GAZİANTEP
Google News

03-04 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Dülük Tabiat Parkı’nda ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe; Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Doğa Koleji Genel Müdürü Yusuf Yapıcı, Şehitkamil Belediyesi Spor Bölümü Antrenörleri, öğrenciler, öğretmenler, idareciler, vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ay-yıldızlı coşkuyla gerçekleştirilen yürüyüş, 3 kilometrelik bir rotada gerçekleştirildi. Sağlıklı adımların ardından eğitmenler eşliğinde egzersizler yapıldı. Etkinlikler sonrasında uzman diyetisyenler, katılımcı öğrencileri; sağlıklı beslenme, kalp sağlığı ve obezitenin neden olduğu metabolik hastalıklar konularında bilgilendirdi. Katılımcılara sağlıklı besinler ikram edilirken, günün anısına hediye takdim edildi.

ADIM AT, OBEZİTEYİ GERİDE BIRAK

Doğa yürüyüşü sonrasında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, öğrencilerin sağlıklı yaşamın önemini keşfetme imkanı bulduklarını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Tepe, açıklamasında şu sözleri kaydetti:

“Dünya Yürüyüş Günü kapsamında düzenlenen bu özel etkinlik, öğrencilerimize doğayla buluşma fırsatı sundu. Katılımcılar, attıkları her adımda, sağlıklı yaşamın önemini keşfetme fırsatı buldular. Temiz hava ve yeşil çevre ile buluşmak, hepimize çok iyi geldi. ‘Sağlığa Adım At, Obeziteyi Geride Bırak’ mottosuyla düzenlenen organizasyonda uzman diyetisyenlerimiz ve spor bilimcilerimiz tarafından çok kıymetli bilgiler paylaşıldı. İkramları, hediyeleriyle kusursuz bir organizasyona daha imza atan Şehitkamil Belediyemize, Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve değerli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize, vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?