USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyarbakır annelerinden Hatice Levent: “Oralar senin yerin değil çık gel”

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 345 gündür sürüyor. 9 sene önce kızının Bitlis'te HDP'liler tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren Hatice Leven

Diyarbakır annelerinden Hatice Levent: “Oralar senin yerin değil çık gel”
10-05-2023 11:39
Google News

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 345 gündür sürüyor. 9 sene önce kızının Bitlis'te HDP'liler tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren Hatice Levent, evladına teslim ol çağrısında bulundu.


Kızını almadan HDP önünden bir yere ayrılmayacağını dile getiren Levent, "Fadime'mi bırakın vicdansızlar, eğer kızım beni duyup görüyorsan güvenlik güçlerine teslim ol, beni bu çileden kurtar, sen de o pisliklerin içinden kurtul. Bizim yavrularımızı bırakın, kirli ellerinizi evlatlarımızın üzerinden çekin. Biz bittik, bizim yavrularımızı da orada bitirdiniz. Yavrularımızın ne suçu vardı götürdünüz. Sizin yavrularınız bir gün, bir dakika gelmese ne yaparsınız, dünyayı yıkarsınız. Bizim gözümüzün yaşı bu çadırı doldurdu, bırakın biz yavrularımıza kavuşalım. Fadime'mi çok özledim. Kızım sen oralara, o mağaralara layık değilsin, okuyup bana bakacaktın. Üniversite 2. sınıftan götürdüler yavrumu" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?