USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, depremzede öğrencilerle bir araya geldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yaz Kur'an kursları kapsamında, Hatay ve Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gelen depremzede öğrencilerle buluştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, depremzede öğrencilerle bir araya geldi
12-07-2023 17:39
Google News
Ankara

Diyanet'ten yapılan açıklamaya göre, depremzede öğrencileri Başkanlık'ta ağırlayan Erbaş, geleceğin teminatı gençlerin hayatlarını neşeli, coşkulu yaşaması ve zamanlarını iyi değerlendirmesi için çalıştıklarını belirtti.

Çocuklar ile gençleri, Kur'an kursları ve camilerin manevi atmosferinde buluşturmanın çok büyük bahtiyarlık olduğunu belirten Erbaş, şunları kaydetti:

"Bu buluşmamız aynı zamanda sizler için yeni fırsatlar ve güzellikleri içinde barındırır. İnşallah bu vesileyle faydalı, güzel ve değerli şeyler öğreneceksiniz, neşeli bir ortamınız olacak. Yeni hocalarınızla tanışacak, yeni arkadaşlar edinecek, ömrünüz boyunca unutmayacağınız güzel hatıraları biriktireceksiniz. Sadece kendimiz için değil, 'milletimiz, vatanımız, devletimiz, insanlık için neler yapabilirim'in gayreti içerisinde olacağız. Hangi mesleğe sahip olmayı hedeflerseniz hedefleyin, o mesleği topluma ve insanlığa hizmet için yapma gayeniz mutlaka olsun.

Milletimiz ve devletimizle iftihar ediyoruz. Beraberce tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Sizin hayat yolculuğunuza en güzel şekilde devam etmeniz için gereken her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz inşallah. Sizden isteğimiz vaktinizi iyi değerlendirin. Umutla, heyecanla geleceğe bakmanızı, çalışkan ve başarılı olmanızı istiyoruz."

Erbaş, görüşmenin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?