USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Depremzedelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerinden etkilenen illerde devletin vereceği hibe desteği, depremzedeleri sevindirdi. Depremzedelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür geldi.

Depremzedelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
09-07-2023 08:09
Google News

Yerinde Dönüşüm Projesi'yle hibenin yanı sıra depremzedeler için faizsiz 10 yıl vadeli kredi imkânı da sağlanacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden depremzede vatandaşların görüşleri şöyle:

Mustafa Uçkun (Gaziantep-Esnaf-42): Hem şehirlerde hem de köylerde evlerin yeniden yapılması için devletin desteğinin olması gerekiyordu. Zaten devletimizden bunu bekliyorduk. Büyük devlet olmak burada kendisini belli ediyor. Allah razı olsun.

Ramazan Yıldırım (Gaziantep- Emekli-58): Depremde yıkılan veya hasar gören evlerin yapılması için bu uygulama çok iyi olacak. Bu sayede özellikle kırsalda çok sağlıklı konutlar yapılacak. Allah devletimizden razı olsun.

Mehmet Aytekin (Hatay- Ayakkabıcı-32): Bu paket sayesinde insanların mağduriyeti karşılanmış olacak. 500 bin lira iyi bir para. Bu para başımızı sokabileceğimiz güvenli bir yer evi yapmaya yeter. Allah var, adam yapıyor. Cumhurbaşkanımız sayesinde Hatay eski günlerine dönecektir.

Mehmet Ağcakoca (Malatya-Tekstilci): 6 Şubat depreminin ardından hiçbir zaman yalnız kalmadık. Devletimiz sürekli yanımızdaydı. Cumhurbaşkanımız sürekli bizleri ziyaret etti. Bugün ev yapmak isteyenlere devlet eli ile destek verilecek bu şekilde yaralarımız sarılacak. Bu desteklerle yeniden evlerimizi inşaa edeceğiz.

Mehmet Baykara (Malatya-Esnaf): Dünyada bu şekilde örneği olmayan bir deprem ile karşı karşıya kaldık. Çok şükür sağlığımız iyi. Depremlerin ardından cumhurbaşkanımız şehre gelerek yanımızda olacağını söyledi. Bugün söylediği sözleri tek tek yerine getiriyor. Deprem boyunca büyün ihtiyaçlarımız giderildi şimdide ev kredileri ile evlerimizi tekrardan yapabileceğiz. Bu ödemelerin hibe olması bizleri daha da sevindirdi. Ev yapamaya imkanımız yok iken bugün devletimiz sayesinde daha iyi evler yapabileceğiz. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dualarımız onunla.

Kadir Değirmenci (Malatya-Reklamcı): Deprem ile birlikte şehrimizde binlerce konut yıkıldı. Depremden ardından binlerce insan devletimiz öncülüğüne bugün barınmasını sağlıyor. Hibe ev kredileri evleri yıkılan için can simidi oldu. Emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum"

Mehmet Taşalan (Şanlıurfa-esnaf-65): 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde iş yerimin olduğu bina büyük hasar aldı. Ağır hasarlı olduğu için yıkıldı. Şimdi bizde düşünüyorduk nasıl binamızı tekrar aynı yerinde inşaat ettirelim. Hükümet güzel bir proje sundu. Bu destek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?