USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Depremzede Adıyaman tarih yazdı! Seçimde rekor kırıldı

Ak Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt'un Adıyaman 1. sıradan milletvekili adayı gösterilmesi ile Ak Parti seçimde büyük bir başarı yakalarken seçimde ise rekor kırıldı.

Depremzede Adıyaman tarih yazdı! Seçimde rekor kırıldı
15-05-2023 20:08
Google News

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde asrın felaketiyle sarsılan deprem bölgesi açık ara farkla Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledi.

Asrın felaketini yaşatan depremler sonrası devletin bir an bile yalnız bırakmadığı depremzedeler, sandıklara akın ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekledi. Adıyaman'da yeni listeyle seçime giren Ak Parti sandıkta da rekor kırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüz yüze çalışma talimatı ile sahadaki en aktif Parti olan Ak Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt 'un Adıyaman 1. sıradan milletvekili adayı gösterilmesi ile büyük başarı yakaladı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 66 ile açık ara önde olduğu Adıyaman'da Ak Parti, milletvekili seçiminde ise yüzde 52 oy alarak 4 vekil çıkardı. 

Doç. Dr. Resul Kurt

AĞIR HAKARETLERDE BULUNDULAR

Öte yandan asrın felaketiyle sarsılan başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve diğer deprem bölgesindeki iller olmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oylarının yüksek çıkmasının ardından sosyal medyada bazı muhalifler depremzedelere ağza alınmayacak hakaretler savurdu.

İğrençliğin dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!İğrençliğin dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?