USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçları adreslerine teslim ediliyor

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, depremden sonra ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek zabıta ekiplerinin gözetiminde ihtiyaçlarını evlerine ulaştırıyor.

Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçları adreslerine teslim ediliyor
26-02-2023 11:55
Google News

Mahalle muhtarlarıyla koordineli olarak yürütülen çalışma ile deprem felaketinin başladığı günden bu yana yüzlerce ailenin ihtiyacı temin edildi. Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen Bağlar'da evleri hasarlı olmayan ancak desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için Bağlar Belediyesi anlamlı bir hizmeti hayata geçirdi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti için çalışma başlattı. Ekipler önce ihtiyaç sahibi ailelerinin adreslerine gidip durum tespiti yapıyor, ardında da zabıta ekiplerinin gözetiminde bu ihtiyaçlar ilgili ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Belediyenin hayata geçirdiği bu çalışma sayesinde ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten vatandaşlar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyoğlu, deprem nedeniyle zor günler geçiren ilçe halkına moral aşılamaya çalışıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?