USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Depremde kaybolan yeğenini arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası kayıp yeğeninin ne ölüsünü ne de dirisini bulamadıklarını söyleyen kadın yetkililerden yardım istedi. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Ebrar Sitesi’nde yaşayan Özcan ailesinden anne Mehtap ve baba Hüseyin Özcan hayatını kaybetti

Depremde kaybolan yeğenini arıyor!
09-06-2023 12:47
09-06-2023 13:01
KAHRAMANMARAŞ
Google News

Deprem sonrası çiftin oğlu Emre Özcan ise yaralı kurtuldu.
Deprem sonrası 17 yaşındaki Şengül Özcan’ın yaşadığına inandığını söyleyerek bulunmasını isteyen yenge Hatice Çam, yetkililerden yardım istedi.
Çam, “Kahramanmaraşlıyım bu depremde Ebrar Sitesi’nde yaşayan görümcem ve eşi hayatını kaybetti. Kızı ise kayıp 17 yaşında. Her yere bildirdik haber alamdık. Annesini DNA testinden alındı ne ölülerde ne de dirilerde çıkmadı. Dayısı ve bizler çok zor durumdayız diri mi ölü mü hiç bilmiyoruz. Yeğenimizin bulunmasını istiyoruz. Bir bilgi ve haber etmelerini istiyoruz. Ailede yaşayan bir erkek kardeşi var Emre Özcan. O da depremzede Antalya’da tedavi gördü. Şuanda bende, validemin yanında ve teyzesinde kalıyor. Erkek kardeşi Emre, kardeşinin yaşadığını söylüyor deprem anında kendisine gidelim dediğini söylüyor. Sağ ise ölü ise bir umut bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?