USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 101 saat sonra peş peşe güzel haberler

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde çöken binanın enkazından sevindiren bir haber daha geldi. Hatay'da arama- kurtarma çalışmalarında, 12 yaşındaki Yavuz Türkmen'i 91 saat sonra elindeki kumbarasıyla enkazdan sağ çıkarıldı.

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 101 saat sonra peş peşe güzel haberler
10-02-2023 10:29
Google News

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışıyor.

102. SAATTE 9 KİŞİ SES VERMİŞTİ! BİR BİR ÇIKARILIYORLAR

Kahramanmaraş merkezli iki depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Arzu Apartmanı enkazında çalışan arama- kurtarma ekipleri, 9 kişinin hayatta olduğunu belirledi. Şu sıralar Arzu apartmanında oluşturulan yaşam koridorunda iki kişi sağ olarak kurtarıldı. Biri 17 yaşındaki Dilan Oktay. Ailenin babası da sağ olarak çıkarıldı. 14 yaşındaki Arda Oktay da kurtuldu.  Şimdiye kadar tam 5 kişi canlı olarak kurtarıldı.

DİYARBAKIR'DA ANNE VE 9 YAŞINDAKİ OĞLU SAĞ KURTARILDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da yıkılan binalardan merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Cengizler Caddesi Hisami Apartmanı'nda ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Ekipler, enkazda bulunan 32 yaşındaki Sebahat Varlı ile 10 yaşındaki oğlu Serhat'a ulaştı. İlk müdahaleleri enkazda yapılan Sebahat ve Serhat Varlı, çalışmalar sonucu 101'inci saatte kurtarıldı.

Yaralı çıkarılan anne ve oğlu, 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

101 SAAT SONRA İKİ MUCİZE BİRDEN

Hatay ve Diyarbakır'da biri kadın biri erkek 2 vatandaşımız enkaz altından canlı kurtarıldı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?