USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşinin son durumu açıklandı! İkinci kez...

Yunanistan'da deniz kazası geçiren iş insanı Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu ve aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındığı öğrenildi.

Deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşinin son durumu açıklandı! İkinci kez...
26-08-2023 21:38
Google News

Yunanistan'da deniz kazası geçiren iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edilen Ali Sabancı'nın, aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındığı, eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın ise yüz travması nedeniyle operasyona alınacağı öğrenildi.

VÜCUDUNDA ÇOK SAYIDA KIRIK TESPİT EDİLDİ VE AMELİYATA ALINDI

Entübe edilen ve ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi. Doktorların yaptığı ilk tespitlerin ardından Ali Sabancı'nın vücudunda kalıcı hasarların kalabileceği yönünde endişelerin olduğu öğrenildi. Ali Sabancı, aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındı.

EŞİ SABANCI DA AMELİYATA ALINACAK

Kazada başını botun önündeki cam bölmeye çarpan Vuslat Doğan Sabancı'nın ise yüz travması nedeniyle operasyona alınmasının kararlaştırıldığı ve Ali Sabancı'nın da ikinci kez ameliyata gireceği bildirildi. Öte yandan botta Sabancı çiftinin çocuklarının da bulunduğu, ancak durumlarının iyi olduğu bildirildi.

YUNAN MEDYASINDAN KAZAYLA İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Yunan medyası kaza anında botu kullanan Ali Sabancı'nın bu rotayı sürekli olarak kullandığını ve belki de aşırı güvenden dolayı çarptığı kayalıkları görmediğini yazdı.

 

'BELKİ DE AŞIRI GÜVENDEN DOLAYI KAZA MEYDANA GELDİ'

Lamireport sitesinde yer alan haberde, "Kazanın olduğu yer, Sabancı'nın birçok kez gittiği bir rota ve belki de aşırı güvenden dolayı, olmasını beklemediğiniz bir kaza meydana geldi. Kazadan sonra Sahil Güvenlik botu hemen harekete geçti. Sabancı'yı 5 saatlik personel mücadelesi sonunda hayatta tutmayı başardılar" dedi.

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ'TAN SABANCI ÇİFTİNE ZİYARET

Yunanistan'ın Leros adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede sürüyor. Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da akşam saatlerinde hastaneye gelerek Sabancı çiftinin ziyaret etti.

NE OLMUŞTU?

Yunanistan'da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yapmıştı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçenler fark etmişti. İlk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilen Ali Sabancı, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?