USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Davutoğlu'nun partisinden CHP seçmenini kızdıracak sözler!

CHP listelerinden Meclis'e giren Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, kendilerine eleştirilerde bulunan CHP seçmenine sert tepki gösterdi.

Davutoğlu'nun partisinden CHP seçmenini kızdıracak sözler!
22-08-2023 12:09
Google News

Yedili Masa'nın genel seçimlerde yaşadığı hezimet sonrası masa ortaklarının kavgası bitmek bilmiyor. Her ortak kaybetmenin sorumlusunun bir diğer ortak olduğunu belirterek çeşitli suçlamalarda bulunuyor.

CHP seçmeni ise oy oranları bile belli olmayan DEVA ve Gelecek Partisi'ne hem çok sayıda milletvekili verilmesine tepkili hem de kaybetmenin sorumlusu olarak görüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, söz konusu tutumla ilgili CHP ve tabanına eleştirilerde bulundu.

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı

'CHP TABANINI MUTLU ETME ZORUNLULUĞUMUZ YOK'

Ankara Masası isimli YouTube kanalına konuk olan Yamalı, "Herkes kendi seçmenini toparlasın, herkes kendisinin görevi neyse yapsın, herkes kendi hatalarını doğrularını gözden geçirsin ve herkes kendi tabanıyla, kendi teşkilatlarıyla ilgili çalışmalarını yapsın., Benim başka bir parti tabanındakileri mutlu etmek, onlara hitap etmek gibi ayrıca bir şeyimiz yok. Türkiye'nin tamamına biz bir şeyler söylemeye çalışıyoruz. Neden parti kurduğumuzu, neden var olduğumuzu, ne yapmak istediğimizi söylüyoruz." dedi.

'BİR KERE İTTİFAK YAPTIK DİYE HAYATIMIZ BOYUNCA UĞRAŞAMAYIZ'

Kendilerinin hedefinin sadece muhalefet seçmeni olmadığını belirten Yamalı, "Benim hedefim AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, HÜDA-PAR seçmeni. Bir şekilde Millet İttifakı ile girdik diye hayatımız boyunca bu seçmenle uğraşacağız diye bir görevimiz yok." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?