USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

DARGEÇİT’TE ASFALT'A DEVAM

Dargeçit Belediyesi altyapı çalışmaları sırasında deforme olan yollarda asfalt yama çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor

DARGEÇİT’TE ASFALT'A DEVAM
28-12-2021 18:44
Google News

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe genelinde başlanan asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, ekiplerin ilçe genelinde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında altyapı çalışmaları nedeniyle hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdığını aktardı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aksoy, “İlçemizin her yerinde planlı bir şekilde, vatandaşımızın memnuniyetini ön planda olacak şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Üst yapıda  çözüm bekleyen sorunları bir bir gideriyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, İlçe merkezinde altyapı çalışmaları nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yollardaki bozulmaları yama asfalt ile kapatarak hizmete sunuyor. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için çaba gösteriyoruz. İlçemizin muhtelif bölgelerinde asfalt yama yaparak bu yöndeki çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz.” diye konuştu. 



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?