USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Şehir Buluşmaları Kapsamında Gaziantep’e Geliyor

AK Parti Gaziantep Teşkilatı, yeni dönemle birlikte belirlediği hedeflere ulaşmak için aktif olarak çalışmalara odaklandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Şehir Buluşmaları Kapsamında Gaziantep’e Geliyor
11-08-2023 14:37
11-08-2023 14:44
GAZİANTEP
Google News

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken bir yandan da AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda yaz döneminde yoğun bir saha çalışması yapan il ve ilçe teşkilatları, Ağustos ayı ile birlikte, gelenekselleşen “Şehir Buluşmaları” çalışmasının 2023 yılı startını verdi.

  Her dönem saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak milletin sesine kulak veren AK Parti, bakanlarından milletvekillerine, il başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar bütün kadrolarıyla 2023’ün yaz aylarında da sahada, vatandaşla iç içe olacak. Bu süreçte 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetler vatandaşla paylaşılırken; yeni dönemle birlikte ülkenin her köşesinde oluşan isteklere ve beklentilere kulak verilecek.

  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın koordine ettiği çalışmada Bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçede düzenlenen programlarda milletin derdi ile dertlenen, gündelik sorunların çözümünde güven veren, gelecek için de umut vaat eden AK Parti siyaseti anlatılacak.

  AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, TBMM Grup Başkanvekili Abdülhamit GÜL ile Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının da katılacağı toplantı kapsamında 12 Ağustos 2023 Cumartesi Günü Gaziantep’te gerçekleşecek olan Şehir Buluşmaları Programında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ; Nurdağı’lı depremzede vatandaşlar, AK Parti Gaziantep Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ile il-ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geleceğini söyledi. Çetin, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenecek olan toplantıda önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile bir araya gelerek siyasi tecrübeler kapsamında istişareler gerçekleştireceğini belirterek, Şahinbey Sanat ve Kongre Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları ile Şehir Buluşmları kapsamında toplantı düzenleyecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ’ın, akabinde yaz okullarında üstün başarı gösteren öğrencilerle Erikçe Orman Parkı’nda bir araya gelerek ödüllerini takdim edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?