USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, bayramda deprem bölgesini ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kurban Bayramı'nda Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, bayramda deprem bölgesini ziyaret edecek
27-06-2023 18:09
Google News
Ankara

Cevdet Yılmaz, bayramının ikinci günü, Adıyaman Valiliğinde afet koordinasyon toplantısına katılacak. Daha sonra Balıkesir Çarşısı'nda esnafı ziyaret edecek Yılmaz, Örenli Bölgesi 4 Blok Kalıcı Konut Projesi'nde incelemelerde bulunacak ve ardından Kahramanmaraş'a gidecek.

Kahramanmaraş'ta Afet Koordinasyon Merkezi ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek Yılmaz, 6 Şubat'taki deprem sonrasında kentte yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi alacak.

Yılmaz, Kurtlar Mahallesi TOKİ konutlarında yaşayan depremzede ailelerle bir araya gelecek, daha sonra STK temsilcileri ve iş insanlarıyla buluşacak.

Bayramın üçüncü gününde ise AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Yılmaz, Akyar ve Gaffarlı Mahallesi'ndeki TOKİ uygulama alanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyecek ve basın açıklaması yapacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, son olarak Zekeriya Tanrıverdi Camisi'nde cuma namazını kılacak, vatandaşlarla bayramlaşacak.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?