USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hemşehri dernekleri buluşmasında kritik açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar
20-05-2023 02:09
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hemşehri dernekleri buluşmasında kritik açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"SEÇİMDEN SONRA AHLAKA, İNSANLIĞA SIĞMAYAN HAKARETLER ETMELERİNE NE DİYECEĞİZ?"

"Her yenilgi sonrası millete hakaret etmeleri sadece kendi karakter fukaralıklarını gösterir. Seçim gecesi yaşananları gördünüz. Hepsi bir yana, sadece depremzedelerimize yapılan hakaretler bile yeter. Ülkemizin başına gelen en büyük felaket olan 6 Şubat depremlerinin ardından biz depremzede kardeşlerimiz için geceli gündüzlü çalışırken bunalr ne yaptı? Yürüttükleri küçük çalışmaları büyütüp reklam malzemesi haline getirmek dışında ne yaptı? Milletin acısını umursamadan şov yapmak dışında bunlar ne yaptı? Hamd olsun biz tüm kurumlarımızla, belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla depremzedelerimiz yaralarını zaten sarıyoruz. Onlar olsa da olur olmasa da olur. Seçimden sonra utanmadan, arlanmadan bırakınız siyasete, ahlaka, insanlığa sığmayan hakaretler etmelerine ne diyeceğiz? Bunlar gerçek yüzü bu. Siz onlara tabii olursanız kendi tabirleriyle 'tıpış tıpış gidip oylarınızı verirseniz' ne ala. Fakat farklı bir karar verirseniz dünyayı başınıza yıkar yapmadıkları kalmaz. Faşizm bunların kanlarına sirayet etmiş. FETÖ, PKK ile yol yürüyenlerden başka ne beklenir ki? Bunlar talimatı nereden alıyor Kandil'den. Biz talimatı nereden alıyoruz? Allah'tan ve milletten. Bizim çizgimiz bu. Başka bir tür çizgi haşa yanımıza yaklaşamaz."

"DİYARBAKIR'DA 51 KARDEŞİMİZİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN SELO'YU SERBEST BIRACAKLAR"

"Defne'de CHP yüzde 80 oy aldı, biz yüzde 20 daha da düşük olabilir. Ama biz hastaneyi yaptık. Onlara rağmen yaptık. Pazar günü de inşallah açılışını yapacağız. Çünkü biz kime ne kadar oy çıkmış bakmayız biz 'insanların en hayırlısı, insanlara en çok faydalı olandır' hükmü gereği hareket ediyoruz. Milletimiz hangi takkeyi takarlarsa taksınlar bunların gerçek yüzünü gördüğünü bir kez daha açıklamıştır. Biz en başından beri milletimizin başımızın üstünde yeri vardır dedik. Bunlar ne dedi? Yıkacağız dediler. Neyi yıkacaklar? Bizim milletimize kazandırdığımız eserleri yıkacaklar. Çekileceğiz dediler? Sınırlarımızdaki güvenli alanlardan çekilecekler. Benim devletimin Jandarması, polisi buna müsaade etmem. Serbest bırakacağız dediler. Kimi serbest bırakacaklar? Selo'yu. Diyarbakır'da 51 kardeşimin ölümüne sebep olan Selo'yu. Biz işimizin başında olduğumuz sürece adalet ve hukuktan başka hiçbir mekanizma çalışmaz ve en ufak bir adımda atılmaz."

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?